Eyupmerttt16
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Çalıştırdığına inanmak bile güç . Gerçek gücü sağlayan psu'lardan değil değişmenizi şiddetle öneririm.Bazen oyunlarda anlık güç kaybı oluyor acaba psudan yapar mı?
Ekran kartı kullanımında dalgalanma kluyor bazı yerlerde ryzen 5600 rx 6700xt 2k da oynuyorum psudan yapar mı acaba ya boşu boşuna masraf yapmak istemiyorumÇalıştırdığına inanmak bile güç . Gerçek gücü sağlayan psu'lardan değil değişmenizi şiddetle öneririm.
Psu da yapabilir... Ama oyunların kurulu olduğu disk yada parçaların sıcaklıklarıda sorun olabilir.Ekran kartı kullanımında dalgalanma kluyor bazı yerlerde ryzen 5600 rx 6700xt 2k da oynuyorum psudan yapar mı acaba ya boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum
İşlemci ekran kartı sıcaklıkları normal anakart sıcaklığı normal ssd sağlık 98 sıcaklığı normal ramlerde de sıkıntı yok zaten psu hariç herşeyi yeniledimPsu da yapabilir... Ama oyunların kurulu olduğu disk yada parçaların sıcaklıklarıda sorun olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kart frekans düşürüyorsa büyük ihtimalle psu sorunludur
Ben takmadım kasayı sıfır aldım içindw vardı zoko melody kasaBuna sistem takmak büyük cesaret
normal dediğin kaç ?İşlemci ekran kartı sıcaklıkları normal anakart sıcaklığı normal ssd sağlık 98 sıcaklığı normal ramlerde de sıkıntı yok zaten psu hariç herşeyi yeniledim
Ben takmadım kasayı sıfır aldım içindw vardı zoko melody kasa
Kaldırır derken?Kaldırır.
İşlemci 65 derece ekran kartı 70-75 derece sessiz fanda çalışıyor anakart 40 50 derece arası oyunlardanormal dediğin kaç ?
Besler.Kaldırır derken?
İşlemci 65 derece ekran kartı 70-75 derece sessiz fanda çalışıyor anakart 40 50 derece arası oyunlarda
Psu iyi değil dediler ama ekran kartına tam güç verdiği doğrumudurBesler.
Denemesi bedava.Psu iyi değil dediler ama ekran kartına tam güç verdiği doğrumudur