Zoko psu rx 6700xt yi besleyebilir mi

Reaksiyon skoru
6
Bazen oyunlarda anlık güç kaybı oluyor acaba psudan yapar mı?

Ekler

• IMG_20240104_192140.jpg
    IMG_20240104_192140.jpg
    1.9 MB · Hit: 87
Çalıştırdığına inanmak bile güç . Gerçek gücü sağlayan psu'lardan değil değişmenizi şiddetle öneririm.
Ekran kartı kullanımında dalgalanma kluyor bazı yerlerde ryzen 5600 rx 6700xt 2k da oynuyorum psudan yapar mı acaba ya boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum

Ekran kartı kullanımında dalgalanma kluyor bazı yerlerde ryzen 5600 rx 6700xt 2k da oynuyorum psudan yapar mı acaba ya boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum
Psu da yapabilir... Ama oyunların kurulu olduğu disk yada parçaların sıcaklıklarıda sorun olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart frekans düşürüyorsa büyük ihtimalle psu sorunludur

Buna sistem takmak büyük cesaret

Psu da yapabilir... Ama oyunların kurulu olduğu disk yada parçaların sıcaklıklarıda sorun olabilir.

Kart frekans düşürüyorsa büyük ihtimalle psu sorunludur
İşlemci ekran kartı sıcaklıkları normal anakart sıcaklığı normal ssd sağlık 98 sıcaklığı normal ramlerde de sıkıntı yok zaten psu hariç herşeyi yeniledim

Buna sistem takmak büyük cesaret
Ben takmadım kasayı sıfır aldım içindw vardı zoko melody kasa

Kaldırır.

İşlemci ekran kartı sıcaklıkları normal anakart sıcaklığı normal ssd sağlık 98 sıcaklığı normal ramlerde de sıkıntı yok zaten psu hariç herşeyi yeniledim

Ben takmadım kasayı sıfır aldım içindw vardı zoko melody kasa
normal dediğin kaç ?

Kaldırır derken?

İşlemci 65 derece ekran kartı 70-75 derece sessiz fanda çalışıyor anakart 40 50 derece arası oyunlarda
Besler.

img_20240104_192140-jpg.622292

Geri