Zoko psu rx 6700xt yi besleyebilir mi

600w besler her türlü.

600W yazıyor, 500 bile verse normal şartlarda yeter.

Arkadaşlar merhabalar benimde powercolor red devil 6700 XT ekran kartım var GTA 5 mesela bari bölümlerde anlık 1 saniye dönüyor afterburner ile baktığımda ekrba kartı frekansı bı anda 0 düşüyor o drop girdiye yerde neden olabilir PSU markam xpg pylon 650 w + 80 modeli

Arkadaşlar merhabalar benimde powercolor red devil 6700 XT ekran kartım var GTA 5 mesela bari bölümlerde anlık 1 saniye dönüyor afterburner ile baktığımda ekrba kartı frekansı bı anda 0 düşüyor o drop girdiye yerde neden olabilir PSU markam xpg pylon 650 w + 80 modeli
PSU kaliteli onla kaynaklı değil.

Psu iyi değil dediler ama ekran kartına tam güç ver
Denemesi bedava.
Hwinfo64 indir sensor aç, furmark ile yüke sok.
12 Volt kaça düşecek min değeri yaz bana.
Pek bilmiyorum sensör nasıl açılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcin ne darboğaz giriyor olabilir monitör 2kmi 1080p mi

600W yazıyor, 500 bile verse normal şartlarda yeter.
Kalitesiz bir marka olduğu için güçte dalgalanma söz konusu olabilir mi

GTA 5 optimizasyon sorunlu, fpsi 100 veya altına sabitle kenar yumuşatma kapat.

besler.bunu öğrenmek için üzerindeki 12 v çıkış gücüne bakman yeterli.sonra ekran kartı ve işlemcini topla anlarsın

Gameforce GF600 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı bununla 150w ekran çalıştırdım​

bi sıkıntısı yok ama fanlar ses yapabilir garanti veremem

Geri