Zoko Tank kasa aldım

Merdo tu tanıdığım günden beridir pc ci 5 lvl atlamış yapıyor bu sporu hocam hayırlı olsun taş gibi duruyor bu 5070ti aorus çıkınca bizde nasipleniyoruz inşallah
Çok teşekkür ederim hocam Sen de 5070Ti’yi görünce sevinçten 5 lvl atlamayı unutma :peepokalp:

Çok teşekkür ederim hocam Sen de 5070Ti’yi görünce sevinçten 5 lvl atlamayı unutma :peepokalp:
Aorus gelmediği sürece zor be aorus bağımlısı olacam bu şekilde birde 5070ti üretimi felan duracakmış süperler çıkmaya yakın stok bitirme indirimlerinden düşerse alacağım

Aorus gelmediği sürece zor be aorus bağımlısı olacam bu şekilde birde 5070ti üretimi felan duracakmış süperler çıkmaya yakın stok bitirme indirimlerinden düşerse alacağım
Hayırlısı neyse o olsun hocam hakkında umarım tez zamanda kavuşursun 5070Ti ekran kartına

Hayırlısı neyse o olsun hocam hakkında umarım tez zamanda kavuşursun 5070Ti ekran kartına
İnşallah sağolasın yakın zamanda videolara başlıyorum tiktok yt ve ig shortsları için

Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
Güzel tasarım , güle güle kullanın. Bu delikli tasarımları çok seviyorum, DeepCool un tasarımlarını anımsatıyor.

Daha düşünmedim düşünüyorum
Tamam başladığın zaman haber edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel tasarım , güle güle kullanın. Bu delikli tasarımları çok seviyorum, DeepCool un tasarımlarını anımsatıyor.
Bende çok beğeniyorum hocam kasa arayışına girmiştim ve zoko tank kasasını görünce direk satın aldım soğutması olsun her şeyi olsun çok güzel duruyor :peepokalp:
Çok teşekkür ederim.

eski kasada üstten sıcak havanın çıkamaması için olmasın sakın sistemin ısınması :D sjshdhjshshsjs

Geri