Zoko Tank kasa aldım

Hevesin var zaten kafana koymuşsun niye tutmasın ki ? İlla ki tutar zamanla.
Hem üniye çalışacağım 2 senedir mezunuz ondan biraz da düşündürüyor bakalım nasıl yapacam

Zoko king kullandım zamanında 1200e satıyorlardı ozamanlar iyiydi alınırdı şimdi 3k dan aşağı bulmak zor zoko tank kullandım biraz da ondanda kasa kalitesinden memnun kalmadım şimdilik lianli dynamic evo rgb var gayet hoşuma gidiyor memnunum arada fiyat farkı baya var tabii ki ama adamlar mühendislik konusunda en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler.

Ekler

• IMG_20250920_004100.webp
    IMG_20250920_004100.webp
    599.1 KB · Hit: 39
Hem üniye çalışacağım 2 senedir mezunuz ondan biraz da düşündürüyor bakalım nasıl yapacam
Çok fazla düşünmek iyi değildir sal akışına gitsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoko king kullandım zamanında 1200e satıyorlardı ozamanlar iyiydi alınırdı şimdi 3k dan aşağı bulmak zor zoko tank kullandım biraz da ondanda kasa kalitesinden memnun kalmadım şimdilik lianli dynamic evo rgb var gayet hoşuma gidiyor memnunum arada fiyat farkı baya var tabii ki ama adamlar mühendislik konusunda en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler.
Zoko King o kadar pek hoşuma gitmemişti hocam ama Zoko Tank kasasına daha yeni geçtim her şeyinden çok memnunum.

Hocam, Zoko King kasada, Zoko Tank’taki gibi iyi bir hava akışı yok. Eklediğim fotoğraftan King kasayı inceleyebilirsin, farkı daha net görebilirsin.
Çok teşekkür ederim :peepokalp:
zoko tank o zaman her türlü daha iyi hocam anladığım kadarıyla kasa olaylarıyla pek aram yok bilmediğimden soruyorum. zoko tank kasa akvaryum kasa oluyor değil mi hocam

zoko tank o zaman her türlü daha iyi hocam anladığım kadarıyla kasa olaylarıyla pek aram yok bilmediğimden soruyorum. zoko tank kasa akvaryum kasa oluyor değil mi hocam
Evet hocam akvaryum kasa olarak geçiyor Zoko tank kasası.
Her türlü Tank daha iyi :peepokalp:

teşekkürler hocam. bu kasayı kaydettim bir gün bilgisayar alırsam bu kasayı kullanacağım

ek olarak hocam bu kasanın linkini atar mısınız

teşekkürler hocam. bu kasayı kaydettim bir gün bilgisayar alırsam bu kasayı kullanacağım

ek olarak hocam bu kasanın linkini atar mısınız
Rica ederim hocam şimdiden güle güle kullan bu kasayı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: warg
Zoko Tank kasa aldım, daha önce Zoko King kullanıyordum. King kasada işlemci sıcaklığım 43-45 dereceydi, Tank kasada 29-30 dereceye düştü. Ekran kartı da 35’ten 30-33 dereceye indi. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, gayet memnunum. :peepokalp:
Aşık oldum resmen

Geri