box 2 headOynadıklarım.
Dying light serisi
The last of us serisi
Resident evil serisi
Days gone
Metro serisi
Dead island serisini oynamayı düşünüyorum.
Bunlar gibi hikayeli, grafikleri iyi olan zombi oyunlari varmi ?
Project Zomboid ( en detaylı zombi oyunu )Oynadıklarım.
Dying light serisi
The last of us serisi
Resident evil serisi
Days gone
Metro serisi
Hocam Baya Bilindik Ama Sırayalacağım. Zombi Oyunları AlttaOynadıklarım.
Dying light serisi
The last of us serisi
Resident evil serisi
Days gone
Metro serisi
solo oynuyorum hocam. hikayeli ve grafikleri iyi olsun yeter. attıklarına bakacağım . öneriler için tşkler.Hocam Baya Bilindik Ama Sırayalacağım. Zombi Oyunları Altta
Left 4 Dead 2: Arkadaşlarınlan Oynarsan Sarar Ama Size Biraz Eski Gelebilir. (Tek Oynarsınız Ama Botlar Gelir Oyunda Bot sistemi Çok Kötü)
7 Days To Die: Gene Arkadaşlarlan Oynarsan Sarar Açık dünya lootlama Tarzı Bir Oyun Biraz Eski. (Tek Oynayabilirsiniz)
Project Zomboid: Sizi Modlarlan 200 Saat Rahat Götürür. (Tek Oynayabilirsiniz)
World War Z: Oyunda Zombi Sürülerini Öldürüp Rahatlayabilirsiniz. (Tek Oynarsanız Yanınıza Bot Atar)
Walking Zombie 2: Ücretsiz Bir Zombi Oyunu İnsanlardan Görev Alıp Boss Kesebilir Görev Yapabilirsiniz. (Oyun Tek Oynanıyor)
Left 4 Dead: Left 4 Dead 2 tarzı Bir Zombi Oyunu Ama Yapımcı Gene Aynı 2. Oyun İle Aynı Anlatmama Gerek Yok (Tek oynarsanız bot Atar Bot Sistemi Kötü)
aynen . şimdi de oyun bulamıyorumValla en babalarını zaten oynamışsın hocam, The Last of Us önerecektim ben de.
listeye alıyorum hocam. eyw .Humanitz neden kimse önermiyor harika grafikleri bence
Başka türde oyunlar oynamaya da yönelebilirsinsolo oynuyorum hocam. hikayeli ve grafikleri iyi olsun yeter. attıklarına bakacağım . öneriler için tşkler.
aynen . şimdi de oyun bulamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
listeye alıyorum hocam. eyw .