Neler Yeni

Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz zombirock 2012 senesinde kapatıldı. Bunun üzerine bir kaç tane geri döndürme projesi ortaya çıktı fanları tarafından. Bunlardan en sağlamı olan Project Brawl Busters(Zombi Rock) en sağlam proje duruyordu ve sonunda 2 gün önce açıldı, benimde aklıma konu açmak şimdi geldi daha önce oynayanlar oyunu biliyordur zaten meraklısına bir oyun linkler aşağıda;

İndirme linki;https://mega.nz/file/ifIgUZoR#wlMo-5lLdfF1ihJMJoSAOBDdTSOf-VPi8IrEdfUQdJY

TÜRKÇE ÇALIŞTIRMAK İÇİN İNDİRDİĞİNİZ DOSYADAN TÜRKÇE DOSYAYI AÇIN.

BU DA TÜRKÇE SES DOSYASI;

https://drive.google.com/file/d/1yES9aIUHla4tTsEdaq924vnPlAKdrtHh

TÜRKÇE SES DOSYASINI DATA KISMINA ATIP GİRECEKSİNİZ SONRA HEDEFTEKİ DOSYAYI DEĞİŞTİR DEMENİZ LAZIM.

GELİŞTİRİCİ EKİBİNDEN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE PATCH DE GELECEKMİŞ AMA PATCH GELENE KADAR ELLE ATILMASI LAZIMMIŞ BU DOSYALARIN

.BAT OLMASI İLK BAŞTA BENİDE KORKUTTU BU YÜZDEN 1-2 GÜN GİRMEYİP YOUTUBE İÇERİK DÜŞMESİNİ BEKLEYİP GİRDİM VE GERÇEKTEN OYUN ÇALIŞIYOR VALLAHİ DUYGULANDIM

OYUN İÇERİSİNDEN GÖRSEL;
Alıntıyı görüntüle
çok özlemişim hala sarıyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
rehper linkini atabilrmsnz

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Oyunu nasıl kurabiliriz yardımcı olabilecek var mıydı acaba? Ben kuramadım neye basıyorum?
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz zombirock 2012 senesinde kapatıldı. Bunun üzerine bir kaç tane geri döndürme projesi ortaya çıktı fanları tarafından. Bunlardan en sağlamı olan Project Brawl Busters(Zombi Rock) en sağlam proje duruyordu ve sonunda 2 gün önce açıldı, benimde aklıma konu açmak şimdi geldi daha önce oynayanlar oyunu biliyordur zaten meraklısına bir oyun linkler aşağıda;

İndirme linki;https://mega.nz/file/ifIgUZoR#wlMo-5lLdfF1ihJMJoSAOBDdTSOf-VPi8IrEdfUQdJY

TÜRKÇE ÇALIŞTIRMAK İÇİN İNDİRDİĞİNİZ DOSYADAN TÜRKÇE DOSYAYI AÇIN.

BU DA TÜRKÇE SES DOSYASI;

https://drive.google.com/file/d/1yES9aIUHla4tTsEdaq924vnPlAKdrtHh

TÜRKÇE SES DOSYASINI DATA KISMINA ATIP GİRECEKSİNİZ SONRA HEDEFTEKİ DOSYAYI DEĞİŞTİR DEMENİZ LAZIM.

GELİŞTİRİCİ EKİBİNDEN ALDIĞIM BİLGİLERE GÖRE PATCH DE GELECEKMİŞ AMA PATCH GELENE KADAR ELLE ATILMASI LAZIMMIŞ BU DOSYALARIN

.BAT OLMASI İLK BAŞTA BENİDE KORKUTTU BU YÜZDEN 1-2 GÜN GİRMEYİP YOUTUBE İÇERİK DÜŞMESİNİ BEKLEYİP GİRDİM VE GERÇEKTEN OYUN ÇALIŞIYOR VALLAHİ DUYGULANDIM

OYUN İÇERİSİNDEN GÖRSEL;
Alıntıyı görüntüle

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Oyunu nasıl kurabiliriz yardımcı olabilecek var mıydı acaba? Ben kuramadım neye basıyorum?
indirme linkinden indir masaüstüne at bi tane dosya yap onun içine çıkart hepsini pbb yi çalıştır diyor ona bas açılır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Herşeyi anlattım zaten, rar dosyasını masaüstüne çıkart. Sonra pbb çalıştır dosyasını aç. Eğer Türkçe seslendirme istiyorsan onu konuda anlattım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Çocukluğum aklıma geldi... Deneyeceğim, teşekkürler. MEGA yerine MediaFire'den de indirebilirsiniz:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Çocukluğum aklıma geldi... Deneyeceğim, teşekkürler. MEGA yerine MediaFire'den de indirebilirsiniz:
mediafire max 500 kb da indiriyor mega 9mb

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
mediafire max 500 kb da indiriyor mega 9mb
IDM yahut FDM kullanın. 11-12 MB/s hızla indirdim. MEGA'nın illaki benim sitemden indireceksin politikasını beğenmiyorum. 8-9 MB/s civarında da kısıtlı oluyor hız genelde. Ayrıca indirdikten sonra bir de dosyayı decrypt ediyor. Zaman kaybı yani. Neyse, boş ver. İndirip oynadım yaklaşık 2-3 saat. Özlemişim. Hatıramda kaldığı kadar epik bir oyun olmasa da hoş bir nostalji yaşattı. 🥲

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
mousepedle oynadığım (daha doğrusu oynamaya calısırdım) bu oyunu
Ne anılar be :D
Bi arkadaşım söylemişti zamanında bana da

tümen

80+ Platinum