Neler Yeni

Zonklayan diş ağrısı çözüm?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Merhaba 2 ay önce çürüyen ön dişime dolgu yaptırdım. Son 2 gündür aralıklarla dişime ağrı zonklama oluyor. Aniden geçiyor, bazen geri başlıyor. Geceleri yatarken özellikle kalp atıyor gibi dişimde nabız atarcasına bir zonklama oluyor. Antibiyotik faydası olur mu? Ağrı alt diş etlerimede vurmaya başladı

seri134

80+
zencefil suyu ve tuzu karıştırıp ağrayan diş eti tarafına parmağına sürebilirsin. veya karanfil yağını.
ya da 3 çay kaşığı sirke 6 çay kaşığı gül suyunu bir bardağın içinde karıştırabilirsin günde 3 kere gargara yaparsın.
bende bunlar çözüm oluyor ağrı kesici falan işimi görmüyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zencefil suyu ve tuzu karıştırıp ağrayan diş eti tarafına parmağına sürebilirsin. veya karanfil yağını.
ya da 3 çay kaşığı sirke 6 çay kaşığı gül suyunu bir bardağın içinde karıştırabilirsin günde 3 kere gargara yaparsın.
bende bunlar çözüm oluyor ağrı kesici falan işimi görmüyor
tuzlu su gargara ve ağrı kesici içtim. Birde antibiyotik içtim. Şuan baya hafifledi sızlama yok gibi. Bir kaç gün çekecek gibiyiz. Özellikle gece saatlerinde artıyor. Çürükde diyemiyorum 2 ay önce dolgu yaptırdım zaten ve hiçbi kararma yok parıl parıl şuan dişim. Hergün 2 kere fırçalıyorumda zaten. Diş eti şişmesiyle alakalı diye düşünüyorum yemek yerken ağrımıyor ama durduk yere sızlamaya başlıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,076
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic
Top Bottom