Zoom"u Eğtim İçin Kullanmak

CeGe68

80+
Reaksiyon skoru
119
Beyler zoomda nasıl bi kanala bağlanılır.
Şifre Var Ama Yanlış Diyo Kanal Şifresi .
Ama Hoca Ss attı yanlış olma ihtimali yok ben yanlış yapıyorum yardım .

mobilden bağlanmayı denermisin cepten bağlanabilecek misin öcne bunu bir dene bu sorunla sanırım daha önce karşılaşan arkadaşlar mevcut

yeni bir güncelleme geldi zooma odaya girebilmen için artık herkesten şifre istiyor hocanın şifre oluşturması lazım diye biliyiorum

telefona indir sorunsuz çalışır büyük ihtimalle. İlk girdiğinde join kısmı var oraya gir ve hocanın verdiği kodu yaz bu kadar ben böyle yapıyorum

Zoomda güvenlik sorunu çıkmış sanırım biz zoomdan daha fazla ders işlemiycez yayınlar eba üzerinden yapılacak öğretmenlerine bir sor istersen.

zoom ile yayınlar iyi oluyor genelde biz kullanıyoruz dershane olarak sıkıntı çıkmıyor

zoom a gir orda join meeting var id ve sifreyi gircen veya o san alink atacak ona basıp giricen

Önermiyorum. Skype yada discord kullanın. Bizim üni hocasının 100 dolarını çaldılar hesaptan. :)

Oda kurunca id değişmemesi için bir ayar var. Odayı kurduktan sonra ekranda gözüken id sürekli değişiyorsa onu sabit tutan ayarı aktif etmeli. Hocanın attığı ss profildeki id mi odanın kurulmuş id'si mi?
Kuruluş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,013
Üyeler
195,499
Son üye
Rlexa
Geri