Zor soruları çözemiyorum

Cheriel

80+
Reaksiyon skoru
8
gpt ve 345 kitabını çözüyorum gpt de ilk test
leri çözüyorum fakat ÖSYM tarzında ki soruları çözemiyorum 345 de de orta seviyede kalem oynatamiyorum ne yapmalıyım yeni nesil soruları zaten yapamıyorum

yapamadığın konuları youtube'da arat hoşuna giden hocadan dinle sonra soru çöz ve bunu sürekli tekrarla daha zaman var zaten sakin yavaş yavaş yap halledersin

Chat GPT'ye sorabilir yada Youtube'dan Kitap>Ünite> Test soru çözüm videolarından bakabilirsin mantığını anladıktan sonra kağıda geri dön ve kendi başına yap.

Ama mesela şöyle yap, adam mesela çarpanlara ayırdı, sen hemen sonra ne yapman gerekir onu düşün, sonra üsleri çözdü diyelim o çözmeden hızlıca üsleri çöz sonrasını düşün.

gpt ve 345 kitabını çözüyorum gpt de ilk test
leri çözüyorum fakat ÖSYM tarzında ki soruları çözemiyorum 345 de de orta seviyede kalem oynatamiyorum ne yapmalıyım yeni nesil soruları zaten yapamıyorum
@Che_

yapamadığın konuları youtube'da arat hoşuna giden hocadan dinle sonra soru çöz ve bunu sürekli tekrarla daha zaman var zaten sakin yavaş yavaş yap halledersin
hocam zaten kampı izleyip soruları öyle çözüyorum ilk 2 testi yapabildim fakat ÖSYM tarzında sorular var konuyla alakalı onları yapamıyorum zor geliyo

hocam zaten kampı izleyip soruları öyle çözüyorum ilk 2 testi yapabildim fakat ÖSYM tarzında sorular var konuyla alakalı onları yapamıyorum zor geliyo
İşlemi yapıyorsun devamı mı gelmiyor direkt anlamıyormusun

Bir kaç soru da işlem yapıyorum ama çoğunda kalem oynatamiyorum
O zaman iki seçenek var ya temeliniz zayıf yada farklı soru çeşitlerinde yapıcağınız işlemlere hakim değilsiniz sizce hangisi

O zaman iki seçenek var ya temeliniz zayıf yada farklı soru çeşitlerinde yapıcağınız işlemlere hakim değilsiniz sizce hangisi
hocam Yeni nesil soruları yapamıyorum temel kavramlar konusunda 2 test var kitapta onları yapabiliyorum ÖSYM tarzı sorular var 2 test onları yapamıyorum ama

hocam Yeni nesil soruları yapamıyorum temel kavramlar konusunda 2 test var kitapta onları yapabiliyorum ÖSYM tarzı sorular var 2 test onları yapamıyorum ama
O zaman paragraf çözüceksiniz ne alaka demeyin yeni nesil sorulaeın çoğu mantık yapıcağınız bir işlemi düzgünce yaptırmak yerine ordan oraya karışıklıkaştırıyor

O zaman paragraf çözüceksiniz ne alaka demeyin yeni nesil sorulaeın çoğu mantık yapıcağınız bir işlemi düzgünce yaptırmak yerine ordan oraya karışıklıkaştırıyor
Yeni nesil matematik sorularını çözmek için paragraf mi çözmem gerekiyor yani

Yeni nesil matematik sorularını çözmek için paragraf mi çözmem gerekiyor yani
Tam olarak öyle demeyelim dolaylı yoldan etkiliyor sorunun akışını anlamadığınızda işlem yapmak çok zorlaşıyor bence bol bol yeni nesil soru çözümleri izleyin ve alışın bir yandand paragraf çözerek kendi anlama yeteneğinizi
geliştirin

Normal sorulardan çözdüğün soru adedini arttır.

Geri