hocam zaten kampı izleyip soruları öyle çözüyorum ilk 2 testi yapabildim fakat ÖSYM tarzında sorular var konuyla alakalı onları yapamıyorum zor geliyoyapamadığın konuları youtube'da arat hoşuna giden hocadan dinle sonra soru çöz ve bunu sürekli tekrarla daha zaman var zaten sakin yavaş yavaş yap halledersin
İşlemi yapıyorsun devamı mı gelmiyor direkt anlamıyormusunhocam zaten kampı izleyip soruları öyle çözüyorum ilk 2 testi yapabildim fakat ÖSYM tarzında sorular var konuyla alakalı onları yapamıyorum zor geliyo
Bir kaç soru da işlem yapıyorum ama çoğunda kalem oynatamiyorumİşlemi yapıyorsun devamı mı gelmiyor direkt anlamıyormusun
O zaman iki seçenek var ya temeliniz zayıf yada farklı soru çeşitlerinde yapıcağınız işlemlere hakim değilsiniz sizce hangisiBir kaç soru da işlem yapıyorum ama çoğunda kalem oynatamiyorum
hocam Yeni nesil soruları yapamıyorum temel kavramlar konusunda 2 test var kitapta onları yapabiliyorum ÖSYM tarzı sorular var 2 test onları yapamıyorum amaO zaman iki seçenek var ya temeliniz zayıf yada farklı soru çeşitlerinde yapıcağınız işlemlere hakim değilsiniz sizce hangisi
O zaman paragraf çözüceksiniz ne alaka demeyin yeni nesil sorulaeın çoğu mantık yapıcağınız bir işlemi düzgünce yaptırmak yerine ordan oraya karışıklıkaştırıyorhocam Yeni nesil soruları yapamıyorum temel kavramlar konusunda 2 test var kitapta onları yapabiliyorum ÖSYM tarzı sorular var 2 test onları yapamıyorum ama
Yeni nesil matematik sorularını çözmek için paragraf mi çözmem gerekiyor yaniO zaman paragraf çözüceksiniz ne alaka demeyin yeni nesil sorulaeın çoğu mantık yapıcağınız bir işlemi düzgünce yaptırmak yerine ordan oraya karışıklıkaştırıyor
Tam olarak öyle demeyelim dolaylı yoldan etkiliyor sorunun akışını anlamadığınızda işlem yapmak çok zorlaşıyor bence bol bol yeni nesil soru çözümleri izleyin ve alışın bir yandand paragraf çözerek kendi anlama yeteneğiniziYeni nesil matematik sorularını çözmek için paragraf mi çözmem gerekiyor yani