Bünyamina
80+ Platinum
2060 deneyimim yüzünden 6600xt candır
Bu varken en giriş 3060 modelini alan olursa beni engellesin dayı.
2060 deneyimim yüzünden 6600xt candır
Orası tekel zaten seçeneğin yok. Oyun için söylediğimi bilmeniz gerek.Hocam şimdi render motorları için nvidia şart gibi, başka seçenek var mı
Render ve yayın için de Nvidia zorunlu gibi bir şey ama
Oyun için alınıyorsa RX 6600 bile RTX 3060 da daha mantıklı bence orası ayrı.
Ben 1070 ile 3-4 tane problem yaşadım. Tabii bilgili olduğum için çözdüm de. 6800XT yerine 3080 alsan neyse de 3070 zaten 6700xt rakibi. Kötü yapmışsın diyip geçiyorum.yani de ben 5600xt kullanırken wattman fps problemi falan çekiyorum 6800xt almak yerine 3070 aldım pisman da değilim yani nvidia da bugüne kadar hiç problem yasamadım tabi teknolojik ürün herkes yasiyicak diye bisey yok ama ben soğudum amd den
Render ve yayın için mecbur Nvidia seçiyorlar.
neden2060 deneyimim yüzünden 6600xt candır
taktım pc ye oynuyorum oyundayken şak kapandı birdaha açtım şak oyundayken birdaha pc dondu kapandı sonra açamadım ram statiklenmiş performansı da çok hoşuma gitmedi açıkçası iade ettim gittineden
ben render felanda alıcamda sistemde rx 6600 xt oc edition olcak render alamammı benRender ve yayın için de Nvidia zorunlu gibi bir şey ama
Oyun için alınıyorsa RX 6600 bile RTX 3060 da daha mantıklı bence orası ayrı.
Alırsın ama Nvidia karta göre daha yavaş olur. Profesyonel olarak bu işle uğraşan biriysen Nvidia kart tercih et ama oyun oynayıp arada bir render alan biriysen AMD al geç sorun olmaz.ben render felanda alıcamda sistemde rx 6600 xt oc edition olcak render alamammı ben
aynen öyle yapıcam oyun ve arada after effects 2019-2020 felanAlırsın ama Nvidia karta göre daha yavaş olur. Profesyonel olarak bu işle uğraşan biriysen Nvidia kart tercih et ama oyun oynayıp arada bir render alan biriysen AMD al geç sorun olmaz.
abi abartıyorsunuz profesyonel olarak render alan adam zaten 3090 yada çalıştığı şirkette desteklerse 3090 ti alıyor. 3060 ile 6600 xt arasında kalan insana profesyonel olarak render alıyorsan 3060 al demek mantıklı değil. Çünkü render işleri için alınacak ekran kartı 3060 değil 6600 xt de değil. Amatör olarak render alacak birisi için ikisi de fark etmez.Alırsın ama Nvidia karta göre daha yavaş olur. Profesyonel olarak bu işle uğraşan biriysen Nvidia kart tercih et ama oyun oynayıp arada bir render alan biriysen AMD al geç sorun olmaz.