Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Zotac GAMING SOLID RTX 5080 OC 16 GB 61.655 TL

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Furkan
Kral şunu bir anlamadınız biz millet olarak hangi konuda bir olabiliyoruz ki bunda bir olup kimse almayacak ? Sana bana pahalı bunlar başkasına değil. Alan var. Alan oldukça da bu böyle gidecek. Adam o kartı yarın 200 e yazsa gene alan olacak anladın mı?
Söylediğin mantık doğru , haklısın ama malesef bizde yemez.
Almayın almayın demeyin artık uyuz olmaya başladım.
Kral mevzu alamamak değil ki, ben de alır takar kullanırım çok şükür problem yok. 5-10 bin ucuz ya da pahalı olması da önemli değil o kadar, gerekli bir şey olsaydı. Ama bu meretlerin 40k bandında olması gerekirken hadi 50'ye razı olduk, 60-70 istiyorlar bu kez de. Ayıp yani, insanın zoruna gidiyor. Bizimkiler de 80 yazanı yine alıyorlar. Ben anlamadım bu işi artık.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Onur Yücel
Bizimkiler de 80 yazanı yine alıyorlar.
İşte burada olay bitiyor.
Bu ülkede her sektörde durum böyle.
En basit pastaneye kafeye git 50 liralık malı 150 ye dayarlar , ulan bu para eder mi bu der almazsın ama adam gider alır. Düz kahveyi sıcak suyu 200-300 e kitler adam gider alır. Ben valla 1.5-2 seneye yakından dışardan yemem içmem bu nedenden dolayı. Hak etmiyorlar çünkü. Siz de aynı hassasiyeti bu alamda göstererek iyi yapıyorsunuz takdir ediyorum lakin dediğiniz gibi biri çıkıp alıyor.
İkinci el piyasasında da durum böyle her şeyde böyle.
Toplumsal bilinç şart diye düşünüyorum bu kısır döngüden kurtulmak için.

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Furkan
İşte burada olay bitiyor.
Bu ülkede her sektörde durum böyle.
En basit pastaneye kafeye git 50 liralık malı 150 ye dayarlar , ulan bu para eder mi bu der almazsın ama adam gider alır. Düz kahveyi sıcak suyu 200-300 e kitler adam gider alır. Ben valla 1.5-2 seneye yakından dışardan yemem içmem bu nedenden dolayı. Hak etmiyorlar çünkü. Siz de aynı hassasiyeti bu alamda göstererek iyi yapıyorsunuz takdir ediyorum lakin dediğiniz gibi biri çıkıp alıyor.
İkinci el piyasasında da durum böyle her şeyde böyle.
Toplumsal bilinç şart diye düşünüyorum bu kısır döngüden kurtulmak için.
Maalesef vaziyet dediğiniz gibi. Bir de MSRP, vergi ve dolar ortada. Vaziyet bu iken anca Astral gibi kartların 60K dolaylarında olması normal karşılanabilir. Ama 60K'nın altına Inno3D bile bulunmuyor. Bahsi geçen Zotac çok güzel kart, GN incelemesi mevcut. 60 dereceyi geçmeyen, iyi OC alabilen bir kart. FE modeline göre ortalama %5-6 daha fazla OC kabiliyeti var. 45-50 bin bandında 5080 gerçekten alınabilir ve güzel bir kart. Ama daha üstü saçma bir hal alıyor. Buradaki en büyük etkenler, dünya üzerinde stoğun az olması ve tabi ki bizim satıcıların bunu fırsat bilmesi maalesef. Alındıkça 100K da yazacaklar zaten.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
https://www.sin erji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-5070-ti-phantom-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54166 Aha inerjii

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
az bekleyin yahu 1 hafta oldu çıkalı bunları ön satış gibi düşünün vip alıyor. bu fiyattan bu kartı 10 kişiye satarsın

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,959
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Adam kripto paradan 1 milyon kazanmıştır. 150bine RTX 5090 almak onu etkilemez. Aylık kazancı 200bin olanlar var bu ülkede. Herkes asgari ücretle para biriktirmiyor yani.

Top Bottom