Neler Yeni

🔥İndirim Gainward Phantom RTX 5080 55.999 TL

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ali
Amd çöpünü alacağıma bozuk Nvidia alırım 👍 10 senedir bir hatayı çözemeyen global pazar payı %12 olan çöpten iyidir 👌
Güzel kardeşim babamın markası değil al keyfin bilir. Sonra görüntü neden alamıyorum filan deme diye baştan diyorum. Lütfen az bilinçli tüketici olun. 🫡

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,282
İsim
Emir
1000dolarlık ürünü 1500dolara satıyorlar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,927
İsim
Selim
Güzel kardeşim babamın markası değil al keyfin bilir. Sonra görüntü neden alamıyorum filan deme diye baştan diyorum. Lütfen az bilinçli tüketici olun. 🫡
Amd ceosu bu kadar fanboy değil 🗿 watmanli kartları ayarları kurcalamayin kullanırsınız diyen zihniyet bir tane hata görünce Nvidia çöp alınmaz diyor 😁😁 10 yıldır çözülemeyen hatayı çözün bilinçli tüketici olun 👌

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yalçın YAMAN
tavsiye edilen satış fiyatları bu değil mi hocam düşme şansı var mı bende 5070tı düşünüyorum
Enayilik göreceli bir kavram. Misal bu yukarıda birkaç mesaj önce yazan senin alıntı yaptığın arkadaşın zeka ve mantık kavramına göre bizler enayi olabiliriz. Ama bir başkası için çok zeki de olabiliriz. Ben Türkiye ekonomisi göze alındığında ve Dolar/TL kurunun merkez bankası verilerine bakarak yıl sonunda 43TL bandında olacağını düşününce fırsat olarak görüyorum 50-55bin TL bandını. Ama bu benim yorumum, ben bir veri ve ülke ekonomisine bakarak heleki erken seçim konuşulan bir ülkede bu yorumu kendi Enayi ve Cahil aklım ile düşünüyorum.

tabii ki haklı çıkabilirim, haksız çıkabilirim oda benim ve benim cebimden çıkan parayı bağlayan bir durum. Kimseye gidin alın demiyorum, ancak alanlara enayi demenin de aslında doğru olmadığını ülkemiz şartlarında alınan herşeyin zamanla ucuzlamak yerine pahalılaştığı gerçeğini ihtimal olarak bir kenara tutmak olduğunu dile getiriyorum.

Son olarak elinizde 4000 serisi bir GPU varsa bu 4060ti ve üzeri olur ve 2K çözünürlüğü geçmiyorsanız biraz daha rahat davranıp 5000 neslini Süper kartlar çıkana kadar atlayabilir, ya da elinizde ki kartı elden çıkartıp üstüne ekleyip 55bin yerine örnek 45tl ödeyerek sahip olmanız da ise bir sakınca ya da art niyetli bir algı görmüyorum.

Ben RX 7900 XT satmış üstüne 37bin TL ödemiş ve RTX 5080'e geçmiş enayi! Pardon mantıklı bir insanım. Çünkü RX 7900 XT kartı ilk çıktığı gün 19bin TL fiyata alıp 2 yıl sonra 2. Elden yine 19bin TL fiyata satmak büyük enayilik! Tekrar pardon mantıklı ve akıllı bir hareket olarak gördüm.

İşin özü paranız sizin, aklınız ve mantığınız sizin. Neyi gönlünüz rahat ettirecekse onu yapın. Bizim gibi yorum yapanların lafına sadece testlerde ve deneyimlerde bakın.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Ümit
5000 serisi hakkında ciddi iddialar ve sıkıntılar var. 2 tane kartımı satttım 4000 serisi ama pisman oldum, boşuna 1 ayım geçti.
ben sizin yerinizde olsam bir süre beklerdim apu sistem yapıp.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
mehmet ali oğuz
tavsiye edilen satış fiyatları bu değil mi hocam düşme şansı var mı bende 5070tı düşünüyorum
Stok sorunu bir çözülsün ufak çaplı indirim veya kampanya görebiliriz diye düşünüyorum.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ali
Amd ceosu bu kadar fanboy değil 🗿 watmanli kartları ayarları kurcalamayin kullanırsınız diyen zihniyet bir tane hata görünce Nvidia çöp alınmaz diyor 😁😁 10 yıldır çözülemeyen hatayı çözün bilinçli tüketici olun 👌
Mesajımı kontrol ediyorum ve bakıyorum çöp alınmaz gibi bir söylemde bulunmadım. Bakın bu kartların şu an sorunu var bilerek alın. Güncel anakartlarda sorun yok ama eski nesillerde problemler var diyorum. Gidin AMD alın aman Nvidia alın demiyorum ki...

Gün sonunda bende Nvidia kartlı bir sistem kullanıyorum. Ürün alırken bir sorun var mı araştırır ona göre alır ona göre tavsiye ederim. Birisi okumadan pat diye alıp sorun yaşıyorum diye konu açmasın diye videolu örnek attım. Siz istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Ümit
bu 5000 serisi harbi sıkıntılı durduk yere bu kadar eleştiri olmaz.. amd desen daha beter, haftada bir driver silip kuruyorum.
ah intel ah dlss gibi bir yazılım geliştirsen senle devam etsek..

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Cem Temeltaş
Steam
steamcommunity.com/id/Griffith-kun/
Discord
Griffith
Steam ID
Griffith-kun
Battle.net
Griffith#2792
Discord
Griffith
Twitch
GriffithHS
Ben RX 7900 XT satmış üstüne 37bin TL ödemiş ve RTX 5080'e geçmiş enayi! Pardon mantıklı bir insanım. Çünkü RX 7900 XT kartı ilk çıktığı gün 19bin TL fiyata alıp 2 yıl sonra 2. Elden yine 19bin TL fiyata satmak büyük enayilik! Tekrar pardon mantıklı ve akıllı bir hareket olarak gördüm.
Kendini bu kadar iyi ifade edebilen birinin ₺19k TL'ye aldığı kartı aynı fiyattan (!) satınca iyi bir iş yaptığını düşünüyor olması güldürdü. Umarım bir gayrimenkul danışmanınız vardır.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,927
İsim
Selim
Mesajımı kontrol ediyorum ve bakıyorum çöp alınmaz gibi bir söylemde bulunmadım. Bakın bu kartların şu an sorunu var bilerek alın. Güncel anakartlarda sorun yok ama eski nesillerde problemler var diyorum. Gidin AMD alın aman Nvidia alın demiyorum ki...

Gün sonunda bende Nvidia kartlı bir sistem kullanıyorum. Ürün alırken bir sorun var mı araştırır ona göre alır ona göre tavsiye ederim. Birisi okumadan pat diye alıp sorun yaşıyorum diye konu açmasın diye videolu örnek attım. Siz istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Sorunları bilip sisteminize göre alın. Ciddi problemleri var. Nvidia fan boylar yazmaz.

Bu üslupla fanboy ağzıyla konuşmak arasında fark yok sorun varsa zamanla düzelir kart yeni çıkmış daha ay geçmemiş çözüm üretmek yerine Nvidia fanboy yazmışsınız 🤷 forumda çözüm odaklı tavsiye verilir direkt fanboy derseniz biri de çıkar 10 yıldır amd sorununu çözemedi der 👍 iyi forumlar dilerim.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
mehmet ali oğuz
Ya kardeşim sorun dediğiniz şey tamamen anakart firmalarının güncellemesi ile çözülen bir durum. Gen 5 desteğinden ötürü oluyor bunu bir sorun gibi görmem ben :)

Top Bottom