❌İndirim Bitti! Gainward RTX 5080 Phoenix 53.999TL

5070Tİ varken 5080 almak bana mantıklı gelmiyor 5080 kendini aldırtcak kart değil bana göre o yüzden 24GB Vram dedim, zaten NVIDIA da benim gibi düşünüyorki SUPER serileri 3GB modellere geçti 24GB ile geliyor, ozaman 5080 almak mantıklı olucak tabi fiyatı uçmazsa.
Bana şahsen mantıklı geliyor, Super serisi daha iyi gelir tabii ki.

5070Tİ varken 5080 almak bana mantıklı gelmiyor 5080 kendini aldırtcak kart değil bana göre o yüzden 24GB Vram dedim, zaten NVIDIA da benim gibi düşünüyorki SUPER serileri 3GB modellere geçti 24GB ile geliyor, ozaman 5080 almak mantıklı olucak tabi fiyatı uçmazsa.
hala %30 civarı performans farkı var. VRAM de iki kat fark olmasının sebebi pazarlama müdürünün dahiyane stratejisi, zaten onun için de 5080 olan Superi verecekler.

Yani şu anda satılmıyor. Aralarında yine 1k fiyat farkı var ayrıca.
Şu an satılıyor diye bir ifade kullanmadım. Muhtemelen önümüzdeki gaming gecelerinde o kart tekrar 55 bine satılacak. Böyle kaliteli bir modeli bu fiyatlara alma imkanı varken bu vasat karta bu paralar verilmez. 1k fark da her türlü verilir.

Açıkçası pek alıncak bir kart değil. Fanlarının kalitesizliği, vapor chamber olmaması, testlerde sıcak çalışması olsun güven vemiyor. Benzer fiyatlara İGame 5080 alınabiliyordu. O bu karttan çok daha iyi.
2024 ocak ayında gainward phoenix 4080s 39.000 e almıştım emsalleri 48 50k arası üst klasmanlar 55 60k arasındaydı. Gainward Palit fabrikasından çıkan bir marka ön yargılı yaklaşma derim. İzmir gibi sıcak şehirde klima açık değil %100 load 75 dereceyi geçmedi kart ne coil whine ne de herhangi rahatsız edici fan sesi duyuyorsun. Uygulamasından kendisi en optimal oc seviyesini belirliyor. Yük olmadığı zaman kart 39 ile 45 derece arası geziyor. Kısaca tamamen f/p kart tavsiye ederim.

Ekler

• IMG_2472.webp
    IMG_2472.webp
    968.6 KB · Hit: 38
Açıkçası pek alıncak bir kart değil. Fanlarının kalitesizliği, vapor chamber olmaması, testlerde sıcak çalışması olsun güven vemiyor. Benzer fiyatlara İGame 5080 alınabiliyordu. O bu karttan çok daha iyi.
Palit rtx 5070 ti gaming pro s modeli nasıl aldım kullanıyorum

Geri