Hem farklı modeldi,hemde lansman fiyatıyla neredeyse aynı olan fiyat çok aşırı nadir gelecek bişey,bı daha o fiyatlara inme ihtimali çok düşük,o yüzden alınabilirGeçen incehesap 47ye vermedi mi bunu

Hem farklı modeldi,hemde lansman fiyatıyla neredeyse aynı olan fiyat çok aşırı nadir gelecek bişey,bı daha o fiyatlara inme ihtimali çok düşük,o yüzden alınabilirGeçen incehesap 47ye vermedi mi bunu
Güzel kardeşim babamın markası değil al keyfin bilir. Sonra görüntü neden alamıyorum filan deme diye baştan diyorum. Lütfen az bilinçli tüketici olun.Amd çöpünü alacağıma bozuk Nvidia alırım10 senedir bir hatayı çözemeyen global pazar payı %12 olan çöpten iyidir
![]()
Amd ceosu bu kadar fanboy değilGüzel kardeşim babamın markası değil al keyfin bilir. Sonra görüntü neden alamıyorum filan deme diye baştan diyorum. Lütfen az bilinçli tüketici olun.![]()
tavsiye edilen satış fiyatları bu değil mi hocam düşme şansı var mı bende 5070tı düşünüyorum40-45 bine inmediği sürece almak enayiliktir. Aceleniz yoksa bekleyin.
Enayilik göreceli bir kavram. Misal bu yukarıda birkaç mesaj önce yazan senin alıntı yaptığın arkadaşın zeka ve mantık kavramına göre bizler enayi olabiliriz. Ama bir başkası için çok zeki de olabiliriz. Ben Türkiye ekonomisi göze alındığında ve Dolar/TL kurunun merkez bankası verilerine bakarak yıl sonunda 43TL bandında olacağını düşününce fırsat olarak görüyorum 50-55bin TL bandını. Ama bu benim yorumum, ben bir veri ve ülke ekonomisine bakarak heleki erken seçim konuşulan bir ülkede bu yorumu kendi Enayi ve Cahil aklım ile düşünüyorum.tavsiye edilen satış fiyatları bu değil mi hocam düşme şansı var mı bende 5070tı düşünüyorum
Stok sorunu bir çözülsün ufak çaplı indirim veya kampanya görebiliriz diye düşünüyorum.tavsiye edilen satış fiyatları bu değil mi hocam düşme şansı var mı bende 5070tı düşünüyorum
Mesajımı kontrol ediyorum ve bakıyorum çöp alınmaz gibi bir söylemde bulunmadım. Bakın bu kartların şu an sorunu var bilerek alın. Güncel anakartlarda sorun yok ama eski nesillerde problemler var diyorum. Gidin AMD alın aman Nvidia alın demiyorum ki...Amd ceosu bu kadar fanboy değilwatmanli kartları ayarları kurcalamayin kullanırsınız diyen zihniyet bir tane hata görünce Nvidia çöp alınmaz diyor
10 yıldır çözülemeyen hatayı çözün bilinçli tüketici olun
![]()
Kendini bu kadar iyi ifade edebilen birinin ₺19k TL'ye aldığı kartı aynı fiyattan (!) satınca iyi bir iş yaptığını düşünüyor olması güldürdü. Umarım bir gayrimenkul danışmanınız vardır.Ben RX 7900 XT satmış üstüne 37bin TL ödemiş ve RTX 5080'e geçmiş enayi! Pardon mantıklı bir insanım. Çünkü RX 7900 XT kartı ilk çıktığı gün 19bin TL fiyata alıp 2 yıl sonra 2. Elden yine 19bin TL fiyata satmak büyük enayilik! Tekrar pardon mantıklı ve akıllı bir hareket olarak gördüm.
Sorunları bilip sisteminize göre alın. Ciddi problemleri var. Nvidia fan boylar yazmaz.Mesajımı kontrol ediyorum ve bakıyorum çöp alınmaz gibi bir söylemde bulunmadım. Bakın bu kartların şu an sorunu var bilerek alın. Güncel anakartlarda sorun yok ama eski nesillerde problemler var diyorum. Gidin AMD alın aman Nvidia alın demiyorum ki...
Gün sonunda bende Nvidia kartlı bir sistem kullanıyorum. Ürün alırken bir sorun var mı araştırır ona göre alır ona göre tavsiye ederim. Birisi okumadan pat diye alıp sorun yaşıyorum diye konu açmasın diye videolu örnek attım. Siz istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.