Abartı fiyatlar her zaman vardı, şu anki fiyatların bir farkı olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki 18-19K civarınıda abartılı pahalı görüyorlar.Düşecek dediği abartı olan fiyatlar dostum. Gidip zararına da satamazlar yani
Abartı fiyatlar her zaman vardı, şu anki fiyatların bir farkı olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki 18-19K civarınıda abartılı pahalı görüyorlar.Düşecek dediği abartı olan fiyatlar dostum. Gidip zararına da satamazlar yani
O fiyatlar bile çok, olması gereken fiyatlar değil.Bana göre olması gereken;
Zotac, Galax, Inno3d vb. = 15-16k
Asus Tuf, Msı Ventus vb. = 17-18k
Asus Rog, Msi Suprim x vb. = 19-20k
Bunlarda ilk gelenler oldukları için, zamanla Msrp fiyatlarına yaklaşması gerekiyor fiyatların.
Dolar 19 TL olmasaydı belkiO fiyatlar bile çok, olması gereken fiyatlar değil.
Hocam şuan TUF lar zaten 24K.Güzel fiyat, ihtiyacı olanlar için alınabilir seviyelere yaklaşmış. Biraz daha düşmesi gerekiyor. Distrübütör beslemeleri 24k fiyatlar için "fiyatlar asla düşmez, hemen alın" yalanlarını yediremedikleri için deli gibi kudurmuşlardır. O kadar uyarmamıza rağmen bu beslemelerin yalanlarına inanıp 24k dan alanlarda yedikleri kazıkları hazmetmeye çalışıyorlardır
Kötü kart değil kesinlikle. Almayı düşünüyorsan boşver diğerleri kaç para. 5k fazla vermenin bi alemi yok. 24k dan alanlar iade etmesin diye hala 24k TUF. Yakında 20k ya düşürür onlarda...Hocam şuan TUF lar zaten 24K.
Arkadaşım anlık olarak zaten 21.599₺ sen satışta neyin boşunu yapıyorsun, yorma
Somun ekmek gibi.Güzel fiyat ama çok çirkin bu ya
Depoda ki malı ne yapacak lar satamıyorlar 3000 serisi kaldı 4000 seriside o flyattan gitmez biliyorlar 3000 serisinde mining den sattılar kazandılar ama mining iside eskisi gibi degil 800 dolarlık kartı bizimkiler bi 800 daha koyuyor o yüzden fazla o fiyatlar.Ama ögrencek insanlar böyle böyle.Dolar 19 TL olmasaydı belki