Kesinlikle senin sorunların var iyi geceler öyle bi ibare diye bişey yok iptal oldu geri gitti adam sana hesap mı vercekSaygı değer kardeşim öncelikle bana siparişinin üretici tarafından yanlış fiyatlandırma sebebiyle çekildiğini gösteren bir ibare gösteremedin beklemiyordum zaten ayrıca tarihler de bir sıkıntı var yukarı da attığın da 30 teslim edildi diyor filan derken baya sorun var bak şimdi ben de bir ayakkabı aldım indirimli fiyattan ve aykkabi dağıtıma çıktı ama gelmedi bana aramadilar da sonra bir baktım ürün iade gitmiş tekrardan ve param iade olmuş ben senin mantıkla mağaza bunu geri çekmiş diyebilirim 100 sipariş verilmiş 99 iptal eden hb kargoya verdiği ürünü neden geri çeksin sorusunu yatarken mantıkla düşünmeni tavsiye ediyorum ve iyi geceler diliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
30da kargo geldi 30da teslimata çıktı ayın 30da geri gitti gözlük alayım mı sana kardeşim hediyem olsun bak para istememSaygı değer kardeşim öncelikle bana siparişinin üretici tarafından yanlış fiyatlandırma sebebiyle çekildiğini gösteren bir ibare gösteremedin beklemiyordum zaten ayrıca tarihler de bir sıkıntı var yukarı da attığın da 30 teslim edildi diyor filan derken baya sorun var bak şimdi ben de bir ayakkabı aldım indirimli fiyattan ve aykkabi dağıtıma çıktı ama gelmedi bana aramadilar da sonra bir baktım ürün iade gitmiş tekrardan ve param iade olmuş ben senin mantıkla mağaza bunu geri çekmiş diyebilirim 100 sipariş verilmiş 99 iptal eden hb kargoya verdiği ürünü neden geri çeksin sorusunu yatarken mantıkla düşünmeni tavsiye ediyorum ve iyi geceler diliyorum