no-name
80+ Silver
Tamam inandık reishagdhasgd niye uyduralım birader kargo yola çıktı geliyor
Tamam inandık reishagdhasgd niye uyduralım birader kargo yola çıktı geliyor
geçmişe git attığım fotoya bakTamam inandık reis
Yazar mısınız iyi hikaye anlatıyorsunuz çünkügeçmişe git attığım fotoya bak
Evet geldi mi hocam? Salı verildiyse bugün yarın gelmiş olması lazım HepsiJet hızlı baya teslimat konusunda.geçmişe git attığım fotoya bak
dağıtımda hocam bugün alırım inşallahEvet geldi mi hocam? Salı verildiyse bugün yarın gelmiş olması lazım HepsiJet hızlı baya teslimat konusunda.
benim anakartları iptal edip bu gpuyu gönderdilerse diyecek lafım yok yadağıtımda hocam bugün alırım inşallah
Hocam elime almadan bir şey diyemiyorum ama kendi hesabımdan iPhone aldım iptal oldu bunu eşimin hesabından aldımbenim anakartları iptal edip bu gpuyu gönderdilerse diyecek lafım yok ya
Konuda yazan arkadaşların dediğine göre ürünü iptal olan çok olmuş.Çok şanslıymışsınız.Hayırlı olsun.Hocam elime almadan bir şey diyemiyorum ama kendi hesabımdan iPhone aldım iptal oldu bunu eşimin hesabından aldım
hayırlı olsun hocamAn itibariyle kartım elime ulaştı. İndirimi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Alıntıyı görüntüle
Kartın resmini, faturayı falan atsaydın ya kral bunu ben de yaparım.An itibariyle kartım elime ulaştı. İndirimi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Alıntıyı görüntüle
Hayirli olsun dostum. Bi bize mi gelmedi bu kart yaAn itibariyle kartım elime ulaştı. İndirimi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Alıntıyı görüntüle