Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Zotac Geforce Rtx 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X 16.799 TL

Fcandan7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Fatih
Ya ekstra bir şey soracağım bi ara mining dönemi amazon japonyadan felan kart alıyorlardı daha ucuza alabileceğimiz ülke varmı bilgisi olan almanya felan amazon üzerinden rahatça alınıyor

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Ya ekstra bir şey soracağım bi ara mining dönemi amazon japonyadan felan kart alıyorlardı daha ucuza alabileceğimiz ülke varmı bilgisi olan almanya felan amazon üzerinden rahatça alınıyor
Mining döneminde piyasaya göre ucuz oluyordu hocam. Şu an TR' den almak daha mantıklı garantisi için. Uygun fiyatlı kartlar oluyordur ama yine de takip etmek lazım

Receb İvedik

80+ Bronze
güzel fiyat alanlara hayırlı olsun

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
Yav kardeşim foto atayım okey iyi hoş diyorsun adamların kargo hareketleri yok direk geldiği ve iptal edildiği neye bakacan orda direk ulaşılmadı yazıyor iptal iade yazıyor
Atar mısın kardeşim bekliyorum hangi site üzerinden aldın bi söyler misin bak benim iptal edilen siparişim için kupon aldım ben bir bakayım anormal bir durum çünkü

enjoy229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fade2Black
Atar mısın kardeşim bekliyorum hangi site üzerinden aldın bi söyler misin bak benim iptal edilen siparişim için kupon aldım ben bir bakayım anormal bir durum çünkü
Kesinlikle bi sıkıntı var sende kardeşim ss atsam diyeceksin bak ulaşılmamış geri giden direk iptal olan kargo ne yazacaklardı firma ürünü geri mi çekti :)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
Kesinlikle bi sıkıntı var sende kardeşim ss atsam diyeceksin bak ulaşılmamış geri giden direk iptal olan kargo ne yazacaklardı firma ürünü geri mi çekti :)
Bu kadar zor olmamalı bir fotoğraf atmak çok basit bekliyorum halen

enjoy229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fade2Black
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayın 30unda ürün geldi şubeye saat 9da sonra 1 de kargoya çıktı sözde ama ne mesaj ne başka bişey bildirim geldi baktım saat 1 olmasına rağmen saat 18:26da teslim edildi yazdı sonra akşam baktım kargo geri gitmiş

Ekler

• 344555.png
    344555.png
    4.7 KB · Hit: 106
  • asd123123.png
    asd123123.png
    3.8 KB · Hit: 108

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek

Ayın 30unda ürün geldi şubeye saat 9da sonra 1 de kargoya çıktı sözde ama ne mesaj ne başka bişey bildirim geldi baktım saat 1 olmasına rağmen saat 18:26da teslim edildi yazdı sonra akşam baktım kargo geri gitmiş
Şark kurnazlığı yapmasan iyi olacak aslında önce bir siparişi göster aldığın fiyatı filan görelim bak adam yukarıda atmış bu ne siparişi ne teslim edilmesi anlaşılmıyor

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
Dostum daha da şüphelenmeye başladım senden şu geri çekilen siparişini bir görebilir miyiz ne sipariş etmişsin çok meraklandim gerekirse ben temin edeceğim sana o macunu 😎

enjoy229

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Fade2Black
ibibib.png

Dostum daha da şüphelenmeye başladım senden şu geri çekilen siparişini bir görebilir miyiz ne sipariş etmişsin çok meraklandim gerekirse ben temin edeceğim sana o macunu 😎
Yok kardeşim senden bişey istemem kalsın ben alırım iptal edildi işte ürün bu bak gör

Ekler

• 12312312323.png
    12312312323.png
    32.1 KB · Hit: 83

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
Saygı değer kardeşim öncelikle bana siparişinin üretici tarafından yanlış fiyatlandırma sebebiyle çekildiğini gösteren bir ibare gösteremedin beklemiyordum zaten 😎 ayrıca tarihler de bir sıkıntı var yukarı da attığın da 30 teslim edildi diyor filan derken baya sorun var bak şimdi ben de bir ayakkabı aldım indirimli fiyattan ve aykkabi dağıtıma çıktı ama gelmedi bana aramadilar da sonra bir baktım ürün iade gitmiş tekrardan ve param iade olmuş ben senin mantıkla mağaza bunu geri çekmiş diyebilirim 😎 100 sipariş verilmiş 99 iptal eden hb kargoya verdiği ürünü neden geri çeksin sorusunu yatarken mantıkla düşünmeni tavsiye ediyorum ve iyi geceler diliyorum

Top Bottom