Mining döneminde piyasaya göre ucuz oluyordu hocam. Şu an TR' den almak daha mantıklı garantisi için. Uygun fiyatlı kartlar oluyordur ama yine de takip etmek lazımYa ekstra bir şey soracağım bi ara mining dönemi amazon japonyadan felan kart alıyorlardı daha ucuza alabileceğimiz ülke varmı bilgisi olan almanya felan amazon üzerinden rahatça alınıyor
Çok teşekkür ederim dostum sağolasınMining döneminde piyasaya göre ucuz oluyordu hocam. Şu an TR' den almak daha mantıklı garantisi için. Uygun fiyatlı kartlar oluyordur ama yine de takip etmek lazım
Atar mısın kardeşim bekliyorum hangi site üzerinden aldın bi söyler misin bak benim iptal edilen siparişim için kupon aldım ben bir bakayım anormal bir durum çünküYav kardeşim foto atayım okey iyi hoş diyorsun adamların kargo hareketleri yok direk geldiği ve iptal edildiği neye bakacan orda direk ulaşılmadı yazıyor iptal iade yazıyor
Kesinlikle bi sıkıntı var sende kardeşim ss atsam diyeceksin bak ulaşılmamış geri giden direk iptal olan kargo ne yazacaklardı firma ürünü geri mi çektiAtar mısın kardeşim bekliyorum hangi site üzerinden aldın bi söyler misin bak benim iptal edilen siparişim için kupon aldım ben bir bakayım anormal bir durum çünkü
Bu kadar zor olmamalı bir fotoğraf atmak çok basit bekliyorum halenKesinlikle bi sıkıntı var sende kardeşim ss atsam diyeceksin bak ulaşılmamış geri giden direk iptal olan kargo ne yazacaklardı firma ürünü geri mi çekti
Bu kadar zor olmamalı bir fotoğraf atmak çok basit bekliyorum halen
Ayın 30unda ürün geldi şubeye saat 9da sonra 1 de kargoya çıktı sözde ama ne mesaj ne başka bişey bildirim geldi baktım saat 1 olmasına rağmen saat 18:26da teslim edildi yazdı sonra akşam baktım kargo geri gitmişBu kadar zor olmamalı bir fotoğraf atmak çok basit bekliyorum halen
Şark kurnazlığı yapmasan iyi olacak aslında önce bir siparişi göster aldığın fiyatı filan görelim bak adam yukarıda atmış bu ne siparişi ne teslim edilmesi anlaşılmıyorMesaj otomatik birleştirildi:
Ayın 30unda ürün geldi şubeye saat 9da sonra 1 de kargoya çıktı sözde ama ne mesaj ne başka bişey bildirim geldi baktım saat 1 olmasına rağmen saat 18:26da teslim edildi yazdı sonra akşam baktım kargo geri gitmiş
Şark kurnazlığı yapmasan iyi olacak aslında önce bir siparişi göster aldığın fiyatı filan görelim bak adam yukarıda atmış bu ne siparişi ne teslim edilmesi anlaşılmıyor
Dostum daha da şüphelenmeye başladım senden şu geri çekilen siparişini bir görebilir miyiz ne sipariş etmişsin çok meraklandim gerekirse ben temin edeceğim sana o macunu
Yok kardeşim senden bişey istemem kalsın ben alırım iptal edildi işte ürün bu bak görDostum daha da şüphelenmeye başladım senden şu geri çekilen siparişini bir görebilir miyiz ne sipariş etmişsin çok meraklandim gerekirse ben temin edeceğim sana o macunu