❌İndirim Bitti! 🔥🔥 ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID - 25.367 TL 🔥🔥

gelen kart görüntü vermedi direkt. Boot yaparken fanlar da hareketlenmiyordu. İki sistemimde de denedim ikisinde de aynı mevzu olunca iade ettim. Zaten kart üstünde jelatinler de mevcut değildi.
iade ürün yollamışlar o zaman

Amd de gizli fps drop var bir cok kartta. Ne zaman amd kartla rekabetçi oyun oynasam minik minik fps droplar yiyorum ve akiciligi baltalayan bir durum bu.
6650xt, 6700, 7600 vs vs bir cok kart kullanip söylüyorum.
Hocam yeni 9070 sipariş verdik deme öyle:) bununla alakalı bir konu vs. varmı peki?

Hocam yeni 9070 sipariş verdik deme öyle:) bununla alakalı bir konu vs. varmı peki?
Hiç bir konu yok ben de AMD kullandım yıllarca Nvidia kartta kullandım kuzenim nvidia kullandı. AMD üstüne yapışmış leke sadece eski kartlarındaki problemlerden dolayı ben 3 yıldır RX 6700 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi de RX 9700 XT sipariş ettim. Nvidia 5000 serisindeki yazılım ve donanımsal problemlerden neden hiç söz etmiyorlar bilmiyorum.

iade ürün yollamışlar o zaman
Çok büyük ihtimalle evet ama neden kontroller gerçekleşmeden bana geri satılıyor anlamış değilim. Özensiz ve saygısızca bir politika.

Hiç bir konu yok ben de AMD kullandım yıllarca Nvidia kartta kullandım kuzenim nvidia kullandı. AMD üstüne yapışmış leke sadece eski kartlarındaki problemlerden dolayı ben 3 yıldır RX 6700 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi de RX 9700 XT sipariş ettim. Nvidia 5000 serisindeki yazılım ve donanımsal problemlerden neden hiç söz etmiyorlar bilmiyorum.
Tesadüf valla bende de 6700 var 10 gb olan model pulse :) bir sorun yaşamadım, 9070 sipariş verdik işte hayırlısı olsun.

1753546155365.webp

bi sonraki indirim kodları için muhtemelen bu saatler arası uygun olur tr saat mi emin değilim

bu kart cuma günler 29-30 bandına düşüyor f/p kartlardan biri tepe modellerden bilgi olsun.

Geri