Zotac RTX 2060 kullanan var mı?

Bu bütçede tercih edilebilecek bir model, oyun sırasında 70-75 derece civarında çalışacaktır. Giriş seviyesi soğutmaya sahip bir kart için kabul edilebilir sıcaklıklar bunlar.
hangisi hocam zotac mı gigabyte mi?

hangisi hocam zotac mı gigabyte mi?
Zotac alırdım; hem daha ucuz, hem daha şık duruyor, hem de daha soğuk çalışıyor Windforce modeline göre. Ayrıca kargolama ve hizmet konusunda Sinerji İtopya'ya nazaran daha iyi bir firma. Şimdiden hayırlı olsun.

Daha uygun fiyatlı başka bir model bulabilirsin.Şahsen kullanmıyorum fakat daha önce kullanan 2 arkadaşım ısınma probleminin olduğunu söyledi

Zotac alırdım; hem daha ucuz, hem daha şık duruyor, hem de daha soğuk çalışıyor Windforce modeline göre. Ayrıca kargolama ve hizmet konusunda Sinerji İtopya'ya nazaran daha iyi bir firma. Şimdiden hayırlı olsun.
çok sağolun hocam beklediğim cevaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha uygun fiyatlı başka bir model bulabilirsin.Şahsen kullanmıyorum fakat daha önce kullanan 2 arkadaşım ısınma probleminin olduğunu söyledi
haangi ekran karttını kullanıyordu arkadaşınız

Son düzenleme:
çok sağolun hocam beklediğim cevaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haangi ekran karttını kullanıyordu arkadaşınız
gigabyte windforce kullanıyordu.

Arkadaşlar 1060 ekran kartım var ve rtx 2060 a yükseltmek istiyorum. Malum kur ve firmaların uçması sebebiyle en iyi fiyat ekran kartları arasında kaldım
1. Zotac RTX 2060
2. Gigabyte Windforce oc 6gb
gelelim malum soruya bu ekran kartları ısınır mı pek testte bulamadım karta sahip arkadaşlarım varsa oyunlarda max. aldığı sıcaklıkları söyleyip bana bu ikisi arasında tavsiye edebileceği kart var mı ürün linkleri bunlar
az bekle bende zotac rtx2060 alıcam indirim bekliyorum biraz sabırlı olursan daha güzel markalar kapabilirsin yılbaşı indiriminden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,465
Üyeler
189,089
Son üye
aums
Geri