Zotac RTX 2080 Super Triple Fan aldım

Ps5 e %110 vergi geliyor. + Sony Türkiye ye özel fiyatlandırma yapmazken Nvidia nın yapması muhtemel. Ve dolar değil euro ile alıyoruz.
Umarım haklı çıkarsınız ama öyle bi dönemdeyiz ki cahiliye dönemine taş çıkartır ne olacağı hiç belli olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alamıyoruz olucaktı o :D
Yoo gayet alıyoruz devlete.

ekran kartının soğutması iyidir değil mi sorun yaşar mıyım?

Kanka bende diyorum ki,
Burası Türkiye
Farklı vergi
Kafaya göre vergi
1 sana 2 devlete
Yine vergi
Dur az daha vergi
Biraz daha kur
Satıcının çıkar çabası vs. vs...
İnanıyo musun adamların RTX2070 ile 3070'i aynı fiyata satacağına veya göz korkutmayan bi fark koyacaklarına burada.
Şuan 400 dolara aldığızmız ekran kartı ileride 400 dolara gelecek (*kur aynı olursa) ekran kartıyla aynı fiyat olacak matematiğe bakarsan. Zaten 3070 in patlamasının nedeni önceki nesil kartlara göre uygun olması.

Şuan 400 dolara aldığızmız ekran kartı ileride 400 dolara gelecek (*kur aynı olursa) ekran kartıyla aynı fiyat olacak matematiğe bakarsan. Zaten 3070 in patlamasının nedeni önceki nesil kartlara göre uygun olması.
Çok haklısın ama bende diyorum ki burada matematik falan işlemiyor maalesef saçma sapan fiyatlar koyuluyor enteresan işler dönüyor. 7K ya falan çıkması o kadar da ütopik bir düşünce değil Türkiye için. Biraz gerçekçilik mi katsak acaba?

Kanka bende diyorum ki,
Burası Türkiye
Farklı vergi
Kafaya göre vergi
1 sana 2 devlete
Yine vergi
Dur az daha vergi
Biraz daha kur
Satıcının çıkar çabası vs. vs...
İnanıyo musun adamların RTX2070 ile 3070'i aynı fiyata satacağına veya göz korkutmayan bi fark koyacaklarına burada.
buda nvidia'nın bölgesel fiyatlandırmaya gidebileceğinin göstergesi
kanka ikisi de ekran kartı onun gucune bakmıyor vergilendirme
onun fiyatına bakar
ayrıca nvidia türkiye özel fiyatlandırma ihtimali düşük değil
anlıyormsun
3070 2070super olmasına bakılmıyor fiyatına bakılınılıyor
vergi random atılmıyor herhalde
ekran kartlarına hangi vergi veriliyor ise bunada aynı oranlar kesilecek ek vergi çıkmaz ise
tmm vergi yüksek ancak abartmadnızmı random fiyat fenan
ek v ergi gelir en fazla ancak onun da geleceğini sanmam

hayırlı olsun
ben olsam 3000 serisini beklerdim :)

Çok iyi almışsın bu arada bekleyenler pişman fiyatlar darmaduman etti ortalığı ben bile bekledim pişmanım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,127
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri