Zotac RTX 3070 alınır mı?

Örnek atıyorum dereceleri bu şekilde olan açılmamış bir kart alırsan muhteşem olur.

Gigabyte asus gibi markalar 11 çoğu ilanda
Facebook gruplarında 11-12K'ya 3070Ti satılıyor.

Anladım hocam sizin bu testi yaptığınız kart ne model acaba?
Selam ben yapmadım sarı site ilanlarına girdim 11000 tllik bir temiz ilandan furmark teslerini aldım. aklınızda doğru bir seçim oluşması için
msi gaming trio modeli şimdi baktım

Yok hocam 7K'a imkansız zotac 3070 bulmak. En ucuzunu 8500 - 9000 TL arası. Daha aşağısını görmedim.
Facebook gruplarına bak orada 9K'ya attığım modellerden birini bulabilirsin.

Facebook da dolandırılma ihtimalim çok yüsek gibi bir vibe alıyorum hocam daha önce hiç bir şey satın almadım orada. Çok acemiyim.
Aynı risk sahibinden de de var. Referansı bol adamları tercih edebilirsin, bir seçenek olarak söylüyorum sen içine sinecek şekilde hareket et.

Selamlar. Yeni bir ekran kartı alacağım RTX 3070 fakat en ucuzları hep zotac marka oluyor 2.el alacağım. İyi bir marka mıdır? Hiç tecrübem olmadı bu marka ile. Bütçem 9.000.
8 gb bellekli kart 2025 de alınmaz illa alacaksanız ve amd istemiyorsanız daha ucuza 3060ti 8 gb kovalayın zaten 8 gb çok beklentiniz olmasın cebinizden ne kadar az para çıkarsa o kadar iyi diye bakın

4-5 kere tercih ettiğim ve yıllardır bu işi yapan biri tanıyorum. İstanbul kartal da yakınsan onun ilanlarına yönlendirebilirim.

4-5 kere tercih ettiğim ve yıllardır bu işi yapan biri tanıyorum. İstanbul kartal da yakınsan onun ilanlarına yönlendirebilirim.
Ümraniyedeyim hocam. Gidip alamam maalesef. Ümraniye içinde falan olsa neyse de gider alırdım.

Selamlar. Yeni bir ekran kartı alacağım RTX 3070 fakat en ucuzları hep zotac marka oluyor 2.el alacağım. İyi bir marka mıdır? Hiç tecrübem olmadı bu marka ile. Bütçem 9.000.
valla önermem performans iyide özellikle bu zotaclar ucuz diye zamanında çok alındı miningte canı çıktı bu kartların temiz kartlar bakmak lazım bende geçen 3060 üste 1500 ile gamin z trio rx 6800 aldım 1.5 sene garantili geçen 4060 8k ya geldi 2.5 sene garantili sattım 9a acelem vardı yoksa 10k ederdi

valla önermem performans iyide özellikle bu zotaclar ucuz diye zamanında çok alındı miningte canı çıktı bu kartların temiz kartlar bakmak lazım bende geçen 3060 üste 1500 ile gamin z trio rx 6800 aldım 1.5 sene garantili geçen 4060 8k ya geldi 2.5 sene garantili sattım 9a acelem vardı yoksa 10k ederdi
Doğrudur hocam fakat testlerini full yapıp alacağım mining yapılmışsa anlaşılmaz mı? çünkü başka çarem yok alınca 3 4 sene değişmeye niyetim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,650
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri