ZOTAC RTX 3070 Tİ sıcaklıklar nasıl

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
ZOTAC 3 fanlı rtx 3070 ti var ETS 2 de 65-72 derece furmark değerlerini aşağıya görsel olarak koyuyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    2 MB · Hit: 34
Aynı kartı sıfır olarak aldım benim de değerlerim benzer şekilde yani sıkıntı yok

Aynı kartı sıfır olarak aldım benim de değerlerim benzer şekilde yani sıkıntı yok
hocam uzun vaded kulancam eminmisiniz termal macununu aldığım kişi ne çok iyi bir macunla nede çok kötü bir macunla bakımını yapmış ben mx 6 ile yapayım mı ?

ZOTAC 3 fanlı rtx 3070 ti var ETS 2 de 65-72 derece furmark değerlerini aşağıya görsel olarak koyuyorum
Hocam siz mobil oyun üzerine içerik üretiyorsunuz tabi sen bilirsin de telefonunu yükseltsen daha iyi olmaz mı

Değerler normal bu arada

Hocam siz mobil oyun üzerine içerik üretiyorsunuz tabi sen bilirsin de telefonunu yükseltsen daha iyi olmaz mı

Değerler normal bu arada
Hocam benim yerimde olsan sen ne yapardın kartın sadece en soldaki fanı yalpalıyor rgb sinin ufak bir kısmı çalışmıyor onun haricinde sorunsuz kart çalışıyor oyun oynadık sorun çıkartmadı sen olsan napardın sıcaklık kafamı şüphelendiriyor ( kart kuzenimin )

thermal grizzly kryonaut direk bunu sür çok iyi 12.5 degeri var sıcaklıklar havaya göre iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri