Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
merhaba 2.el rtx 3080 zotac 3 fan kartını aldım sizce sıcaklık değerleri nasıl?
Biraz yüksek geldi hotspot uçmuş gitmiş zatenmerhaba 2.el rtx 3080 zotac 3 fan kartını aldım sizce sıcaklık değerleri nasıl?Alıntıyı görüntüle
Hot spot fazla yüksek, throttle yiyor. termal macun yenilemen gerekiyor muhtemelen
hocam macunu yeniledim şimdi nasıl sizce? bu arada msi trio 3 fanlı modelmi daha iyidir bu modelmi?Biraz yüksek geldi hotspot uçmuş gitmiş zaten
Zotac hangi model ona göre cevap vermek isterimhocam macunu yeniledim şimdi nasıl sizce? bu arada msi trio 3 fanlı modelmi daha iyidir bu modelmi?Alıntıyı görüntüle
Şu an gayet iyi duruyor eline sağlık. 3 fanlı modeller arası devasa fark olmaz hangisi ucuzsa onu al. Ama aynı fiyatsa msi triohocam macunu yeniledim şimdi nasıl sizce? bu arada msi trio 3 fanlı modelmi daha iyidir bu modelmi?Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta yazıyor şimdi farkettim bence MSI alman daha iyi olur 3000 serisinde en iyi soğutma MSI kartlarda varhocam macunu yeniledim şimdi nasıl sizce? bu arada msi trio 3 fanlı modelmi daha iyidir bu modelmi?Alıntıyı görüntüle