Merhaba.Ben Zotac Marka RTX4060 TI 16GB Lı sistemi 30Bin Tl ye vatanda gördüm işlemcisi i5 13400f sizce bu sistem bu fiyata alınır mı?
Oyun için AMD iş için İntel daha iyi.AMD Çok mu ısınıyor? Ben öyle biliyorum
Ben oyun için alacağım ama çok ısınıyor diyorlar emin değilimOyun için AMD iş için İntel daha iyi.
İntel gereksiz. Sıvı soğutma vs. alırsın. Ayrıca kasa da kule tipi olursa ve hava akışı iyi olursa mesh panel vs. daha iyi olur. Bana göre AMD daha uygun olur oyun için.Ben oyun için alacağım ama çok ısınıyor diyorlar emin değilim
her işlemci çok ısınır düzgün soğutma olmazsa amd daha fp şuanAMD Çok mu ısınıyor? Ben öyle biliyorum
Ben Hazır sistem alacağım sistemi vatandan alacağım o yüzden HepsiBurada Pek mantıklı gelmedi Vatan varken en azından güvenliDeğil burada 9 taksit ile 19k
Zotac GAMING GEFORCE RTX 4060 Ti 16GB AMP 128BIT GDDR6 Fiyatı
Zotac GAMING GEFORCE RTX 4060 Ti 16GB AMP 128BIT GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
O zaman ekran kartı yerine toplu şekilde karşılaştırma yapmak daha iyi olacaktır. Vatan fiyatları fena değildi baktığımda. Ekran kartı ve cpu ikilisi olarak diğer sitelere de göz gezdir.Ben Hazır sistem alacağım sistemi vatandan alacağım o yüzden HepsiBurada Pek mantıklı gelmedi Vatan varken en azından güvenli
Millattan kalma yorumlar onlar ya.Ben oyun için alacağım ama çok ısınıyor diyorlar emin değilim