❌İndirim Bitti! Zotac RTX 4070 Super 18.428 TL

indirime girdiğini nereden gördünüz hocam baya iyi saatte almışsınız
hocam ekran kartımı 1 hafta önce sattım telefon aldım kart alıcaktım ona bakmak için gireyim dedim babamla konuşup hemen sipariş verdim öyle denk geldi çokta ihtiyacım var inşallah verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan mı verdiniz siteden mi hocam
hocam pc de gördüm verebiliyodum kartın e ticareti kapalıydı babamın yanına gidip açıp telefondan verdim pc den de verebiliyodum

hocam ekran kartımı 1 hafta önce sattım telefon aldım kart alıcaktım ona bakmak için gireyim dedim babamla konuşup hemen sipariş verdim öyle denk geldi çokta ihtiyacım var inşallah verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam pc de gördüm verebiliyodum kartın e ticareti kapalıydı babamın yanına gidip açıp telefondan verdim pc den de verebiliyodum
Hadi hayırlısı geçen 4060 ta iyi satılmıştı göndermişler alanlara

Çok iyi fiyatmış ya, erken görsem direkt alırdım.
Alana hayırlı olsun...
sağolun hocam bayadır böyle indirimler görüyordum hiç denk gelmemişti ilk defa denk geldim bende

RTX4070 olanı 18K fiyattan alıp kargoya verilen varsa ekran görüntüsü paylaşsın da onun adına sevinelim. Adamlar 5000 serisi yüzünden herkesi düdükleme peşindeyken birileri bari şöyle anlık kampanyalardan faydalansın da içimiz bir nebze ferahlasın.

RTX4070 olanı 18K fiyattan alıp kargoya verilen varsa ekran görüntüsü paylaşsın da onun adına sevinelim. Adamlar 5000 serisi yüzünden herkesi düdükleme peşindeyken birileri bari şöyle anlık kampanyalardan faydalansın da içimiz bir nebze ferahlasın.
kargoya verilirse atacağım hocam :)

kaçırmasaydım anında alırdım ne olursa olsun :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,923
Üyeler
184,702
Son üye
matiwra