Neler Yeni

ZOTAC RTX 4070 Ti OC Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
Yeni Bir Sistem Almayı Düşünüyorum Yayın + Ağır Oyunlar Oynamak İstiyorum Ekran Kartı Kısmında Zotac Beni Tatmin Eder mi? + Olarak 50K Bütçem Var Yanına Hangi İşlemciyi Önerirsiniz?

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kaan
hocam neden zotac

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam neden zotac
Direkt Mağazadan(Vatan Bilgisayar) Gidip Toplayacağım İçin Ellerinde Genelde Zotac Bulunuyor. Şansıma Asus Ya Da Gigabyte Varsa Onlardan Alacağım Ama Genelde Zotac Bulunduruyorlar:)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
hocam imzamdaki sisteme bakın ve tecrübenin konuştuğunun farkına varın. zotak lütfen almayın

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Kaan
o marka hakıında fazla bilgim yok ama facebook ta ki yardım grupların sorunlar çıkardığını görmüştüm ama yinede diğer arkadaşalrıon da yorumunu almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hasan
Zotac i neden kötü bir marka gibi görüyorlar anlamış değilim

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Görkem
Direkt Mağazadan(Vatan Bilgisayar) Gidip Toplayacağım İçin Ellerinde Genelde Zotac Bulunuyor. Şansıma Asus Ya Da Gigabyte Varsa Onlardan Alacağım Ama Genelde Zotac Bulunduruyorlar:)
Vatan bilgisayar şubesine gideceksin
arada sırada piyasaya göre uygun fiyattan satılan hazır sistemler yerine de tek tek toplayacaksın
Doğru anladım değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
peki kendi içerinizde vatan sevdanızın sebebini öğrenebilir miyim
Olduğum Şehirde Sadece Teknosa Ve Vatan Var Hocam. Elimde Olan Bir Sebep Değil, İnternetten Almamı Söyleseniz de Sitelere Güvenim Yok Misal İtopya, Tamir Edilmiş 2.el Ekran Kartları Ve İşlemcilerden Dolayı Dava Yemiş Ve Kaybetmiş Bir Firma. Birçok Örneği Ve Kanıtları Var İnternette.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Hocam 7500F Ve Zotac 4070 Almayı Düşünüyordum Sizin Sisteminizde ki Gibi. Önermeme Sebebiniz Nedir?
hocam aldığım zaman 4 kez servise götürdüm kartı en sonunda değiştirdiler zotac 4070 lerde kornik bi sorun var daha sabah bi arkadaş konu açmıştı onda da aynı sorun vardı. ekranda takılma sorunu ve fps oyunlarında takılma. ama vatanın servisi iyi yine de alsan değişim yaparlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berke
hocam aldığım zaman 4 kez servise götürdüm kartı en sonunda değiştirdiler zotac 4070 lerde kornik bi sorun var daha sabah bi arkadaş konu açmıştı onda da aynı sorun vardı. ekranda takılma sorunu ve fps oyunlarında takılma. ama vatanın servisi iyi yine de alsan değişim yaparlar
Anladım Hocam Teşekkür Ederim

Top Bottom