Akakçede görünmüyo galiba bu site. Fiyat çok iyiymiş
Bende bilmiyorum siteyi araştırılabilir. Onun dışında gainward phantom model de var oda mükemmel.Akakçede görünmüyo galiba bu site. Fiyat çok iyiymiş
Pc hocasının dediğine göre gainward, palite ait üst markaymış. Geçenki 4070ti sistem videosunda öğrendim ben deBende bilmiyorum siteyi araştırılabilir. Onun dışında gainward phantom model de var oda mükemmel.
Jumbum ne la
Fiyat iyi ama bu OC versiyonu değil. Zotac da iyi bi marka bence ama bütçe varsa alınabilecek en iyi kart palit gamerock
Değil palit gamerock ve gamingpro modelleri çok daha iyi Gainward'dan niye öyle demiş anlamadım. Palit daha üstün bir markaPc hocasının dediğine göre gainward, palite ait üst markaymış. Geçenki 4070ti sistem videosunda öğrendim ben de
Valla gainward palit in premium markası gibi bi şey demişti ama bence de özellikle gamerock, gainward kartlardan daha iyiDeğil palit gamerock ve gamingpro modelleri çok daha iyi Gainward'dan niye öyle demiş anlamadım. Palit daha üstün bir marka
Zotac da güzel ama o fiyatlara çıkmışken bu kart daha iyi.Arkadaşlar, şu anda ekran kartında indirim var. Acaba ekran kartını kullanan ya da teknik bilgisi olan var mıdır , sizce alınır mı ?