Zotac vs inno3d rtx 2060

Beşiktaş spor klübü 1903 te kuruldu ama futbol takımı değil jimlastik takımı bu onun gibi bir şey inno fan boy
nE?
Verdiğin örnekten çıkaracağımız şey, inno3d eskiden ekran kartı üretmek yerine başka bir iş mi yapıyordu???? :ROFLMAO:🤦‍♂️
Arkadaşlar bakın, foruma kayıt oluyorsunuz tamam çok güzel, ancak herhangi bir bilginiz yoksada bilgili olan insanlarla tartışmaya lütfen girmeyin çünkü böyle rezil duruma düşürüyorsunuz kendinizi.
Burda vakit geçirin konuları okuyun, sorun, araştırın, bilgi sahibi olun ve sonra bilgi verip tartışmaya girin.

nE?
Verdiğin örnekten çıkaracağımız şey, inno3d eskiden ekran kartı üretmek yerine başka bir iş mi yapıyordu???? :ROFLMAO:🤦‍♂️
Arkadaşlar bakın, foruma kayıt oluyorsunuz tamam çok güzel, ancak herhangi bir bilginiz yoksada bilgili olan insanlarla tartışmaya lütfen girmeyin çünkü böyle rezil duruma düşürüyorsunuz kendinizi.
Burda vakit geçirin konuları okuyun, sorun, araştırın, bilgi sahibi olun ve sonra bilgi verip tartışmaya girin.
Bu kadar yazdığın şey boştur diye okuma gereksinimi duymuyorum. KABAK TADI VERDİ

Inno3D.

Arkadaşlar iki rtx 2060 ekran kartı arasında kaldım
1. İnno3d rtx 2060 gaming
Diğeri zotac 2060 gaming
İkiside indrimde max 3000tl veririm
Töbe töne
Zotac arkası metal abdullah abide inno3d ninee metal olduğnu söyledi plakasınız ve fanları geniş ve 100-200 ucuz inno3d alıcam

İmkansız falan değil gayet performans zorlayıcı oyunlar oynuyorum. ( DEATH STRANDING ) Belki oynadığım oyunların adını dahi bilemezsiniz. Asustur msi dır tutturmuşlar kaliteli ürünleri kötülüyorlar.
Grafik ayarlarını da göstererek sıcaklıklarının SS'lerini atar mısın? Neredeyse imkansız 40 derece olması o oyunda.
Post automatically merged:

Oyunların adını gayet iyi biliyorum merak etme bende inno3d kullanıyorum internette zotac test videolarına bak 40 dereceyi görürsün.
Zotac'ın tek bir modeli yok dostum. Youtube'dan bakacağın serin olan Zotac 3000 TL değildir.

Hadi warzone deneyelim benimkimi isincak seninki mi 😁 ben 68 ile oynuyorum
Post automatically merged:

Giriş model yalnız
sistemimde herhangi parça 48 dereceyi geçmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick