emre3322
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 680
İyi forumlar dilerim sizeKardeşim kendim test ediyorum. Net zotac innoyu ezer.
İyi forumlar dilerim sizeKardeşim kendim test ediyorum. Net zotac innoyu ezer.
İnno zaten zotacın alt markası yanlış bilmiyorsamKardeşim kendim test ediyorum. Net zotac innoyu ezer.
İmkansız değil diğer parçaların kalitesi kullanılan kasa her şey etki eder40 derece imkansız gibi bi şey nasıl hocam ?
İkiside zaten aynı firmanın markasıKardeşim kendim test ediyorum. Net zotac innoyu ezer.
Aynen sen düşünen adam pozları vermeye devam et daha iyi dahaİkiside zaten aynı firmanın markası?
Bu arada İNNO3D nin soğutması daha iyi.
İnno3D GTX 1660 kullandığım için konuşuyorum.Aynen sen düşünen adam pozları vermeye devam et daha iyi daha
Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsunİnno3D GTX 1660 kullandığım için konuşuyorum.
Bilmeden sallamanın lüzumu yok.
Kuru sıkı laflarla gold olmuşum millet hangisine reaksiyon gösterirse ona mı katılıyorum?Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsun
Alt firması hakkında bir şey demeyeceğim.Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsun
ahahahahaha inanılmaz.Alt firması hakkında bir şey demeyeceğim.
Arka plakası metal olup olmamasıyla alakalı da bir şey demeyeceğim.
Benim sana soracağım şey sen neden RTX 2060 vs GTX 1660 karşılaştırması attın?
Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsun
Post automatically merged:
@ByEfe04 https://versus.com/en/inno3d-geforce-gtx-1660-twin-x2-vs-zotac-geforce-rtx-2060-twin-fan-gaming 1660 da da zotac daha çok puanda boşa almışsın