Zotac vs inno3d rtx 2060

Ya uzay montaj ya da fan hızı yüksek.İnternetteki bütün videolar yanlış bu da ihtimal o zaman.

İnno3D GTX 1660 kullandığım için konuşuyorum.
Bilmeden sallamanın lüzumu yok.
Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsun
Post automatically merged:

@ByEfe04 https://versus.com/en/inno3d-geforce-gtx-1660-twin-x2-vs-zotac-geforce-rtx-2060-twin-fan-gaming 1660 da da zotac daha çok puanda boşa almışsın

Bilmeden sallamyla alakası yok elimde verilerle konuşuyorum inno zotağın alt firmasıdır. ZOTAC 2060 ta arka plakası metaldir innonun sert plastik kuru sıkı laflarla gold olmuşsun millet hangisine reaksiyon gösterirse katılıyorsun
Kuru sıkı laflarla gold olmuşum millet hangisine reaksiyon gösterirse ona mı katılıyorum?
Allah akıl, fikir versin.

Bir atasözü vardır,

“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.”
Mevlana...

Alt firması hakkında bir şey demeyeceğim.
Arka plakası metal olup olmamasıyla alakalı da bir şey demeyeceğim.
Benim sana soracağım şey sen neden RTX 2060 vs GTX 1660 karşılaştırması attın?

Alt firması hakkında bir şey demeyeceğim.
Arka plakası metal olup olmamasıyla alakalı da bir şey demeyeceğim.
Benim sana soracağım şey sen neden RTX 2060 vs GTX 1660 karşılaştırması attın?
ahahahahaha inanılmaz. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Post automatically merged:

@ByEfe04 https://versus.com/en/inno3d-geforce-gtx-1660-twin-x2-vs-zotac-geforce-rtx-2060-twin-fan-gaming 1660 da da zotac daha çok puanda boşa almışsın
Dakka işaretli kardeşim :)
İnno3D Zotac ın alt markası diyorsun,
34.PNG

5.PNG

İnno3D 8 Yıl daha önce kurulmuş bir marka :unsure:
Tamam olayı çözdüm galiba, tahminimce kullandığın kart ZOTAC marka ve ölümüne fanboysun?

Geri