Neler Yeni

Zowie EC1 Vs Logitech G403 Prodigy

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda iki mouse arasında kaldım biri logitech g403 prodigy diğeri ise zowie ec1 ben az çok karşılaştırdım sensörleri aynı malzeme kalitesi olarak ikiside kaliteli baya bi arada kaldım g403 prodigy i medimarkt da denedim elime tam oturdu ec1 i deneyemedim ama elime oturacagını düşünüyorum boyutları çok yakın zowie nin tıklama hissi ve yandaki tuşları nasıl g403 prodigy de baya beğenmiştim yan tuşları kısacası bu iki mouse dan hangisini almalıyın nedenı ile belirtirmisiniz (çoğunlukla r6 ve fort gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum)

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucunda iki mouse arasında kaldım biri logitech g403 prodigy diğeri ise zowie ec1 ben az çok karşılaştırdım sensörleri aynı malzeme kalitesi olarak ikiside kaliteli baya bi arada kaldım g403 prodigy i medimarkt da denedim elime tam oturdu ec1 i deneyemedim ama elime oturacagını düşünüyorum boyutları çok yakın zowie nin tıklama hissi ve yandaki tuşları nasıl g403 prodigy de baya beğenmiştim yan tuşları kısacası bu iki mouse dan hangisini almalıyın nedenı ile belirtirmisiniz (çoğunlukla r6 ve fort gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum)
g403 kullanmadım ama zowie çok rahat bir mouse tahminimce boyutları yakındır

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
logitech sevmem normalde ama sensörleri aynıysa alınabilir.
en azından bir yazılımın olur :D

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech sevmem normalde ama sensörleri aynıysa alınabilir.
en azından bir yazılımın olur :D
sensorleri aynı biri 3360 biride loginin kendi 3360 ın üzerinde oynama yaptıgı 3366 kısaca neredeyse farkları yok

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sensörler aynıysa ergonomi ve rahatlık açısından ec1 bence.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatlık olarak dediğim gibi zowie yi bilemeyecegim bir tek g403 denedim baya rahat dı tam oturdu elıme ama zowie yi bilemeyecegim deneyebilecegim bir yer varmı zowie yi
Vatan da vs. satılıyor mu bilmiyorum. Satılıyorsa deneyebilirsin. Zowie daha rahat bana göre.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
neden
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatlık olarak dediğim gibi zowie yi bilemeyecegim bir tek g403 denedim baya rahat dı tam oturdu elıme ama zowie yi bilemeyecegim deneyebilecegim bir yer varmı zowie yi
Malesef bir de corona zamanı ya o şekil denettirme olmuyor.Zaten zowie ülkemnizde çok da ünlenmedi daha doğrusu hep stok yokluğu çekti.Şu anda bile stoğu olan satıcı sayısı çok az zowie mouseların.
Yani size nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki anlatmaya çalışmıştım zowieyi sanırsam.
Tekrar hatırlatıyım eliniz terliyorsa iz yapıyor çok moouse :)
Fakat rahatlığı cidden çok iyi eliniz de +20cm ise zowie ec1 alın derim.İncerleme videosu ççeken 1-2 kanal vardı ben videolarını izlemiştim tavsiye ederim.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Malesef bir de corona zamanı ya o şekil denettirme olmuyor.Zaten zowie ülkemnizde çok da ünlenmedi daha doğrusu hep stok yokluğu çekti.Şu anda bile stoğu olan satıcı sayısı çok az zowie mouseların.
Yani size nasıl anlatabilirim bilmiyorum ki anlatmaya çalışmıştım zowieyi sanırsam.
Tekrar hatırlatıyım eliniz terliyorsa iz yapıyor çok moouse :)
Fakat rahatlığı cidden çok iyi eliniz de +20cm ise zowie ec1 alın derim.İncerleme videosu ççeken 1-2 kanal vardı ben videolarını izlemiştim tavsiye ederim.
dediğim gibi g403 e oturuyo sanırım g403 oturuyor ise zowie ye de oturur diye düşünüyorum ama arada 70tl fark var g403 alcam sanırım aşırı bi farklarını göremedim çünkü

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
dediğim gibi g403 e oturuyo sanırım g403 oturuyor ise zowie ye de oturur diye düşünüyorum ama arada 70tl fark var g403 alcam sanırım aşırı bi farklarını göremedim çünkü
Fark olarak dediğim gibi rahatlığı bir başka zowienin.Fakat mouse topu ve yan tuşları da bir o kadar berbat.
Seçim yine sizin umarım mutlu olursunuz seçiminizle :)

Top Bottom