Neler Yeni

Zowie XL2546K Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
benım arkadaşlarım ıtopyayı sevmıyo urunlerın yorumunda bot oldugunu soyluyolar kendılerı 1 yıldız verdıkelrı yorumları attırmıyolarmıs galiba bide 1 ıle 5 arasında olu pıksel cıkarsa ılgılenmıyolarmıs 5 ustunde oldugunda garantı tarzı seylerle ugrasıyomussun gıdıp bakıp almanı tavsıye ederım sıprıste gelıp olu pıkselı cıkarsa sorumluluk almıyolar galıba 1 ıle 5 arası bunu tam hatırlayamıyorum ama sıkayet var gıbı yerlere yaz bulrusun
O zaman hocam gittiğimde itopyaya almadan önce açtırıp bakıp herhangi ölü piksel olmazsa kapattırıp alırım olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benım arkadaşlarım ıtopyayı sevmıyo urunlerın yorumunda bot oldugunu soyluyolar kendılerı 1 yıldız verdıkelrı yorumları attırmıyolarmıs galiba bide 1 ıle 5 arasında olu pıksel cıkarsa ılgılenmıyolarmıs 5 ustunde oldugunda garantı tarzı seylerle ugrasıyomussun gıdıp bakıp almanı tavsıye ederım sıprıste gelıp olu pıkselı cıkarsa sorumluluk almıyolar galıba 1 ıle 5 arası bunu tam hatırlayamıyorum ama sıkayet var gıbı yerlere yaz bulrusun
Sinerji bilgisayarda satıyor olmazsa oralara bakabilirim aynı fiyat.

Xeracula

80+ Bronze
O zaman hocam gittiğimde itopyaya almadan önce açtırıp bakıp herhangi ölü piksel olmazsa kapattırıp alırım olmaz mı?

Sinerji bilgisayarda satıyor olmazsa oralara bakabilirim aynı fiyat.
bunu alırsan oto e sporcu oluyorsun no joke

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
İtopya mağazadan alacaksanız sorun mutlaka,
Markaya göre ölü piksel çıkınca değişim-anında- veya servise gönderme, iade almama gibi durumlar oluyor,
Dell bakmıştım, dell için bir ölü pikselde servise gönderiliyor, anında değişim yok demişlerdi, aoc almıştım. Aoc’de 1 adette bile anında değişim mevcut.

Açıkçası netten ise amazon,
Mağazadan ise şartlara bakarak alın.
Keşke böyle zora koymasalar sen koskoca firması değiştir işte pislik yapmasınlar.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam ben bunun fiyatından dolayı almıyorum bütçem yetseydi direk bunu alacaktım zaten.

Birde benim elimde rtx 4070 ti ve amd 7800x3d li sistem var kaç fps aşırım 4.3 en düşük ayarlarda.

Top Bottom