Bence 2oyunda çöp. Birde enayi gibi 500tl yattırmıstım zulayaSabotaj'ın da mekanikleri çok kötü.
herkesle adaletli oynamak istiyorsan ayda 50 tl ödemek zorundasınÇok pahalı oyun ya. 50 TL ye bi aylık bile dizemiyosun.
Bence bir oyuna çöp demek çok saçma bir tavır bana göre.Örnek veriyorum işte geliştirilse daha güzel olur şu eksikleri de olmasa süper yada ben oyunu beğenmedim demek daha mantıklı gibi benim düşüncem.Bence 2oyunda çöp. Birde enayi gibi 500tl yattırmıstım zulaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkesle adaletli oynamak istiyorsan ayda 50 TL ödemek zorundasın
R6 Alırım be o parayaBence 2oyunda çöp. Birde enayi gibi 500tl yattırmıstım zulaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkesle adaletli oynamak istiyorsan ayda 50 TL ödemek zorundasın
Üstüne söze gerek yok...En guclu silahiniz, kredi kartiniz.
-Lokum Games
Evet arkadaşlar oyuna +7 Gelmiş ne düşünüyorsunuz?
Brawl Stars da P2W ama çok değil. 7 yaşındaki kardeşim 8k kupa (3 farklı hesaba leon çıkardı). Ben de 10k kupayım ellerine veriyorum millete 15-20 rütbelerde.Silaha +9 basmak nedir yahu?
yakalandin.
yetkililer yapımcılar umursamıyor. Optimizasyonu çöp. RX570+R3 3100+16GB RAM İle Ölüm Maçında drop yiyorumBence bir oyuna çöp demek çok saçma bir tavır bana göre.Örnek veriyorum işte geliştirilse daha güzel olur şu eksikleri de olmasa süper yada ben oyunu beğenmedim demek daha mantıklı gibi benim düşüncem.