LahmatsuDcr 80+ Silver Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 2,986 9 Ocak 2021 #27 Zula'yı bir kere yükledim Pc'ye. İlk gün aralıksız 9 saat oynayıp sildim, bir daha da hiç yüklemedim.
Zula'yı bir kere yükledim Pc'ye. İlk gün aralıksız 9 saat oynayıp sildim, bir daha da hiç yüklemedim.
O odemirel0 80+ Bronze Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 723 9 Ocak 2021 #28 DonanımFikir yazmış: O kadar gerçek para verdim oyuna ve 1 sınırsız bile vermedi ,böyle sınırsız silah ver anca Zula. Devamı için tıklayın... 1 yıldır oynamıyom en son hala açılmamış 20 tane felan quantum destesi vardı .s
DonanımFikir yazmış: O kadar gerçek para verdim oyuna ve 1 sınırsız bile vermedi ,böyle sınırsız silah ver anca Zula. Devamı için tıklayın... 1 yıldır oynamıyom en son hala açılmamış 20 tane felan quantum destesi vardı .s
Mr. Edri 80+ Platinum Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 15,550 En İyi Cevap 26 Dahası Reaksiyon skoru 23,307 Yaş 20 İsim . 9 Ocak 2021 #29 Arkada açık bıraktım, oyunun içinde ve 30 saniyede bir saldıracağım, kabul eder mi?
C Casifer 80+ Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Arda 9 Ocak 2021 #30 revanier yazmış: Zevkler ve renkler tartışılmaz sistemi ucu ucuna yetmiyordur , bunu oynamak istiyordur. Mesela ben uzay temalı uçmalı kaçmalı oyunları sevmiyorum Valorant gibi daha çok gerçekciliğe yakın fps oyunlarını seviyorum. Devamı için tıklayın... Sistemi yetmiyorsa ona bir şey diyemem ama zula gibi bir oyun ile valorant karşılaştıralamaz bile p2w olmasaydı belki
revanier yazmış: Zevkler ve renkler tartışılmaz sistemi ucu ucuna yetmiyordur , bunu oynamak istiyordur. Mesela ben uzay temalı uçmalı kaçmalı oyunları sevmiyorum Valorant gibi daha çok gerçekciliğe yakın fps oyunlarını seviyorum. Devamı için tıklayın... Sistemi yetmiyorsa ona bir şey diyemem ama zula gibi bir oyun ile valorant karşılaştıralamaz bile p2w olmasaydı belki
Fabrizio Romano 80+ Platinum Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 11,849 En İyi Cevap 5 5 Şubat 2021 #31 Eyvallah dostum şimdi gidip +7 basacam. Yeni özellik gelmiş.