Neler Yeni

zuoya gmk87 nerden bulabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
zafer
Bütçe
3000
merhaba herkese iyi forumlar . custom bir klavye toplamak istiyorum gmk 87 kasası hoşuma gitti ve iyi dendiğini biliyorum ama tr'de nerede bulabilirim . Sahibindende toplu halde yüksek fiyatlar istiyorlar. veya daha iyi bir klavye kasası önerisi varsa açığım önerilere

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Benzer olarak ajazz ak820 pro var . Hotswap klavye. Sonrasında istediğin gibi değiştirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Muhammed emin efe
ak820 pronun kasa plastik mi hocam?
Kanka alüminyum kasanın kendisi sadece 5-6k. Arkadaşın önerdiği klavye gayet iyidir. Ayrıca satışını yapıyorum ben memnun olmayanı görmedim. Uranyum olmaz o paraya plastik kasa ama ses yalıtımı, prelube huano switchleri, tft ekranı vs var gayet fp ürün. GMK87 konusunda tüm gmk87 kasayı 3k ya toplayacağını düşünüyorsan orası biraz imkansız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
zafer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka alüminyum kasanın kendisi sadece 5-6k. Arkadaşın önerdiği klavye gayet iyidir. Ayrıca satışını yapıyorum ben memnun olmayanı görmedim. Uranyum olmaz o paraya plastik kasa ama ses yalıtımı, prelube huano switchleri, tft ekranı vs var gayet fp ürün. GMK87 konusunda tüm gmk87 kasayı 3k ya toplayacağını düşünüyorsan orası biraz imkansız.
gmk 87 bulursam zaten hocam tr'de kasa için o bütçe . ak820 pro ne kadara satıyorsunuz hocam ?

fruko.gzz

80+ Silver
merhaba herkese iyi forumlar . custom bir klavye toplamak istiyorum gmk 87 kasası hoşuma gitti ve iyi dendiğini biliyorum ama tr'de nerede bulabilirim . Sahibindende toplu halde yüksek fiyatlar istiyorlar. veya daha iyi bir klavye kasası önerisi varsa açığım önerilere
Bende var özelleştirilmiş keycapsli PM at başka klavyede istiyorsan ayarlarız.

Top Bottom