İstediğiniz veya ihtiyacınız görecek ayarda gönderim sağlayabilirim. Ne kadar isterseniz daha fazla göndermeye çalışırım zorluk çekmeyin.
20mm kalınlığı mevcuttur. İki kat binecek şekilde kalınlık oluşturabilirsiniz.
Kendi leptoplarımda kullandım. (Elektrik bandı kullanmayınız Bu bant yapışkan...
Mining açılma tamir görme vb herhangi bir şey yoktur sadece oyun amaçlı kullanıldı garantisi birkaç ay önce bitmiştir güvenlik etiketleri üzerindedir 12 Gb versiyonu 10 gb versiyonu ile kıyaslamayın takas sadece 4070 ti veya 4070 ti süper ile olur
İşlemci : Amd Ryzen 7 5700x 23.05.2023 faturalı box k,f mevcut
Anakart : Asus Rog B550F gaming wifi 2 19.05.2023 vatan faturalı kutu fatura mevcut 1 ay kadar garantisi mevcut bios son sürüm
Ram : G.Skill Ripjaws V 2x16 3600 mhz Cl18 F4-3600c18d-32gvk dual kit 22.04.2023 vatan faturalı kutu...
2K 170 Hz IPS 03-09-2024 tarihinde sinerji bilgisayardan alınmıştır çizik veya ölğ piksel yoktur sorunsuzdur kutusu faturası duruyor isteyene monitör kolu ekstra ücret karşılığında verilir
Pazarlık yapılır. Garantisi vardır. Bu monitoru Donanım arşiv sahibi youtubeden özelliklerini açıkladı. Yani biraz paraya ıhtıyacım var. Sahıbınden.comdsa da var
Laptop temiz ve özenli kullanılmıştır. Termal macunu iyi durumdadır ve ısı değerleri stabildir. 12 ay garantisi mevcut olup kutulu ve faturalıdır. Adaptörü 230W
Tüm parçaları özenle topladım nakit ihtiyacından dolayı satıyorum.
Fiyat tümünü al götür fiyatıdır, tek tek fiyat verebilirim ama toplu alınması benim için daha uygundur.
Ekran Kartı: PNY RTX 5070 ARGB OC (kfg)
İşlemci: AMD Ryzen 5700x3D (kf)
Ram: Corsair Vengance 16x2 3600mhz(kfg)
SSD: Kioxia...
Satılık AMD Ryzen 5 7500F işlemci. Ürün ilk sahibindendir ve temiz şekilde kullanılmıştır.
Tray (kutusuz) versiyondur
Faturası mevcuttur
Garantisi devam etmektedir
Overclock veya kurcalama yapılmamıştır
Stabil ve sorunsuz çalışmaktadır
Oyun ve günlük kullanımda yüksek performans sunar...