Kimseyi zorla inandırma yada başka bi gayem yok. Ürünün fiyatı uygun olduğu için satin aldım ve test ettim. Elimde bol miktarda mx6 var. Öncesinde yeni...
hocam diyorum ya arc raiders'ta bile var bence bunun en buyuk sepbebi oyunalrda yapmis oldgunuz ayari iste su surekli 100'e cekiyrsunuz ya the forest''ada...
Kullandığım laptop da olan ryzen ia işlemci zaten 27w lık bi işlemci. Normalde bile çok güç tüketmiyo yani. Uyku modunda da çok tüketmiyo. Gece ekranı...
Takımdaki adam hile açmış karşı takımda hile adam vardı biz o banlandı sandık bizim takımdaki adam ban yemiş 20 saat beklemeye aldı hesabım vac ban yer mi...
oncelikle iyi setup diziyorum ve kulaklık aldım kulaklıgın mikrofonu pek kaliteli değil ve standlı bir mikrofon bakıyorum yayıncı olmayı dusunmuyorum butcem...
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-buz-mavisi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036972.html bu güzel...
iş yeri icin microsoft veya partnerden almalısın, saglam lisans vs ler yetkili degil.
ticari unsur oldugu için microsoft avukatlarının denetleme yetkisi...