Renkler vb. önemliyse AOC 25G3ZM çok iyidir. Daha yüksek renk gamutuna ve VA olduğu için çok daha yüksek kontrasta sahip. Gecikme ve ghosting durumuda VA panele göre çok iyi. Ama FPS oyunları oynayacaksan Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.Monitör almak istiyorum bütçeme uygun önerileriniz varmı ? Biraz araştırdım bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum .
Nasıl şiddetle öneriyorsunuz? Sırf Asus Rog Strix yazıyor diye mi? Fiyatını asla haketmeyen bir monitör. 5 bin TL'e satılan AOC 24G42E bile o monitörden daha iyi değerler sunuyor.Asus Rog Strix'i şiddetle öneririm ama fiyatına göre verdiği HZ değeri çok düşük. O fiyata ortalama üstü 240hz bir monitör rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum.
1080P istiyor.![]()
KTC H27T22C Monitör
KTC H27T22C Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
MSI G274QPF E2 Monitör
MSI G274QPF E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
"Asus Rog Strix" markasını önerdim farkettiyseniz bu monitörün fiyatından dolayı tavsiye etmedim, lütfen kafa yapınızı kinlenmekten önce düşünmeye zorlayın. Rog Strix XG258Q ( 240 Hz & 1080P & TN) modelini 4 sene en ufak ölü pikselsiz, sorunsuz, 3 senedir de Asus Rog Strix XG27AQ ( 170 Hz & QHD & Fast-IPS ) modelini kullanan biri olarak, Rog Strix model monitörlerin hepsini öneriyorum. Bu konuda geçen monitörü ise fiyatına göre eksik kaldığını da belirttim. Uzanamadığın ciğere mundar demek bizim kültürümüzde maalesef farz gibi bir şey.Nasıl şiddetle öneriyorsunuz? Sırf Asus Rog Strix yazıyor diye mi? Fiyatını asla haketmeyen bir monitör. 5 bin TL'e satılan AOC 24G42E bile o monitörden daha iyi değerler sunuyor.
Bakın burada bir kullanıcı yorumu var. Güzel ve somut bir örnek. Kaldı ki Asus'un Türkiye garantisinin kötü olduğunu herkes biliyordur herhalde, ben kullanmadım ama forumlardan rahatlıkla söyleyebiliyorum.Asus almanızı asla önermiyorum XG27acs modelli monitörünü aldım 3 defa ölü piksel çıktı arkasında da durmuyorlar