Işlemci sicakligi beni bezdirdi 7500f

Salim5820

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
Arkadaşlar yeni geçtim macunlar guzel sürüldü ama wreath prism kullanıyorum boşta 55-60 oyunda 80-85 ama soyle bir şey var adamı çıldırtır oyundan çıktıktan sonra artık 55 e düşmüyor 70 falan oluyor buda fan hızını etkiliyor sanki oyundayım gibi çalışıyor valla bıktırdı ne yapabilirim

Soğutucu değiştirmek tek çözüm ya da undervolt yapabilirisniz.

Macun olarak ne kullandın? Bütçe varsa yükseltmeye bak soğutucuyu.

Arkadaşlar yeni geçtim macunlar guzel sürüldü ama wreath prism kullanıyorum boşta 55-60 oyunda 80-85 ama soyle bir şey var adamı çıldırtır oyundan çıktıktan sonra artık 55 e düşmüyor 70 falan oluyor buda fan hızını etkiliyor sanki oyundayım gibi çalışıyor valla bıktırdı ne yapabilirim
7500Fi wraith prism ile biraz zor soğutursun şu sıcaklarda kule tipi alıp takabilirsin

Alırsam sivi soğutma alacağım 120 veya 140mm destekliyor kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Undervolt hiç yapmadım sakıncalı mi ?
Sakıncalı değil işlemciye zarar vermez en fazla OS çökertirsin o da formatla düzelir birde 120 140 destekliyor diyorsunda umarım o fan boyutudur radyatör uzunluğu değil çünkü 120lik tek fan sıvı soğutucu almanın bir anlamı yok

120mm veya 140mm sıvı alacağına kule al daha çok işe yarar

Sakıncalı değil işlemciye zarar vermez en fazla OS çökertirsin o da formatla düzelir birde 120 140 destekliyor diyorsunda umarım o fan boyutudur radyatör uzunluğu değil çünkü 120lik tek fan sıvı soğutucu almanın bir anlamı yok
2 fan

O öyle söylenmez 240lık destekliyor denir :D Kasan 240 360lık sıvı soğutucu destekliyorsa tak ama 7500f için fazla olur ha ilerde ben yükselticem diyorsan al tabi sıvı soğutma yoksa 1000 1500 liralık kule tipi yeterde artar 7500fe bkz Phantom Spirit bkz Assasins Pearless

Kasanin camini ac belki hava almiyordur , onu test et olmazsa phantom spirit sogutcu al tak

Bırak ısınsın nolacak sanki kafaya takmaya değmez. Ben geçen fanı söktüm ses yapıyor diye çok ısınıyordur sanırım ama umrumda değil :)

antalya istanbul falansa bu sıcakta normal. throttle yemiyorsa çok bir sıkıntı görmedim.

Bendede aynı sorun var. kule tipi şart. stok soğutmuyor. boşta 60 derece

Geri