Bu yurtdışından grliyomuş 1 ay sonra herhangi bir problem yaşarmıyım? Ya da daha hızlı temin edebileceğim biryer varmıG733 G733 G335 Oyun Seti -Yüksek Etkili Bellek Köpük Örgüsü Kumaş Kulak Yalıtmaları Geliştirilmiş Ses Yalıtımı (BLUE) : Amazon.com.tr: Elektronik
G733 G733 G335 Oyun Seti -Yüksek Etkili Bellek Köpük Örgüsü Kumaş Kulak Yalıtmaları Geliştirilmiş Ses Yalıtımı (BLUE) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Mikrofon kötHocam konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz
Ses kasması da çok iyi değil bence önermiyorumHocam konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz
arkadasta falan var mikrofonu leş gibi ses kasmasıda kötü zaten cloud 3 kullanıyorum piyasanın en iyi kulaklıgı bence bütcen varsa alabilirsin.Hocam konudan bağımsız kulaklıktan memnun musunuz
arkadasta falan var mikrofonu leş gibi ses kasmasıda kötü zaten cloud 3 kullanıyorum piyasanın en iyi kulaklıgı bence bütcen varsa alabilirsin.
Kutusuz sıfır yurtdışı ürününü 3800 TL'ye almayı düşünüyorum o fiyata tavsiye eder misinizMikrofon köt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses kasması da çok iyi değil bence önermiyorum
Alma kankaKutusuz sıfır yurtdışı ürününü 3800 TL'ye almayı düşünüyorum o fiyata tavsiye eder misiniz
Git cloud3 al ondan 10 kat daha iyi kullanan arkadasım söylüyor daha söze gerek varmıKutusuz sıfır yurtdışı ürününü 3800 TL'ye almayı düşünüyorum o fiyata tavsiye eder misiniz