Kraken kırıldı yeni kulaklık önerisi (g435 iyi midir?)

Elmeryy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
949
Razer Kraken kullanıyordum memnundum, 7.1 falan güzeldi memnundum.
Şu an valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum valorant ağırlıklı, ama bu aralar video düzenleme işleriyle daha çok uğraşıyorum.
7.1 olması önemli şu an g435 düşünüyorum 7.1 var mı bu kulaklıkta fps oyunlarında performansı nasıl mikrofonu nasıl
daha önce hiç kablosuz oyuncu kulaklığı da kullanmadım şarjı vs sıkıntı yaşatmaz umarım
veya bu bütçede daha iyi önerileriniz var mı kablosuz olursa daha iyi olur

mikrofonu ortalama pek iyi değil onun dışında 7.1 yok diye biliyorum. bütcen ne kadar ve kablosuz olması zorunlu mu?

mikrofonu ortalama pek iyi değil onun dışında 7.1 yok diye biliyorum. bütcen ne kadar ve kablosuz olması zorunlu mu?
hocam bütçe 3k civarında bir de bu aralar oyundan çok video edit işleriyle uğraştığım için kablosuz olsa çok çok daha iyi olur benim için
bir de benim razerdada 7.1 normalde yok ama sanal 7.1 i var g435 te öyle bir muhabbette yok mu? çünkü benim bildiğim 7.1 olmadan sağ çapraz sol çapraz gibi yerlerden gelen sesleri düzgün kasamıyorsam yanlışsam düzeltin

Razer Kraken kullanıyordum memnundum, 7.1 falan güzeldi memnundum.
Şu an valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum valorant ağırlıklı, ama bu aralar video düzenleme işleriyle daha çok uğraşıyorum.
7.1 olması önemli şu an g435 düşünüyorum 7.1 var mı bu kulaklıkta fps oyunlarında performansı nasıl mikrofonu nasıl
daha önce hiç kablosuz oyuncu kulaklığı da kullanmadım şarjı vs sıkıntı yaşatmaz umarım
veya bu bütçede daha iyi önerileriniz var mı kablosuz olursa daha iyi olur
Fiyatlar hakkında fikrim uok ancak razer blackshark v2 üzmez hocam

Fiyatlar hakkında fikrim uok ancak razer blackshark v2 üzmez hocam
hocam kablosuzu 4k bi tık aşıyor bütçeyi barracuda nasıldır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hyperx cloud stinger 2 wireless da güzel duruyor tr incelemesi yok yabancılarınki de hep sponsorlu

mchose v9 pro

sanal 7.1 için dolby gibi 2. parti program kullanmak gerekli. kulaklık olarak da bunu öneririm;
hoca -m var mı bunda 7.1 bir de 7.1 için söylediğim ses kasma muhabbeti doğru mu

kanka öyle bilinmedik markalardan almak istemiyorum ya

hoca -m var mı bunda 7.1 bir de 7.1 için söylediğim ses kasma muhabbeti doğru mu

V9 dan daha iyi bir seçenek bulamazsın bu bütçede

7.1 var fakat ses kasma muhabetti için pek de kullanışlı bir şey değil, 7.1 olmasa bile duyuyorsun ki zaten e sporcular kulak içi kulaklık kullanıyor ses kasmak için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,343
Üyeler
183,558
Son üye
realjustakif
Geri