CillianMurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
@shankar1 hocam öneri yapar mısın arkadaşa
Hocam bu anakartın testleri diğer kartlara göre baya kötü. Emin misiniz?![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu kartin wifilisini kullanıyorum memnunum 9800x3d ile kullanıyorum hatta 16 mosfet var digerleri gibi zaten![]()
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte B650 EAGLE 7600mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
TeşekkürlerBu kartin wifilisini kullanıyorum memnunum 9800x3d ile kullanıyorum hatta 16 mosfet var digerleri gibi zaten
Eminim ne testi bu anakartin neyini test edeceksin islemciyle haberlesen kanali var mi kapasitör kaliteli ve sogutma iyi mi? bittiHocam bu anakartın testleri diğer kartlara göre baya kötü. Emin misiniz?
YouTube'de yabancı kanal testler yapmış B650'lerin. Yük altında VRM değerleri baya kötü ondan dedim.Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eminim ne testi bu anakartin neyini test edeceksin islemciyle haberlesen kanali var mi kapasitör kaliteli ve sogutma iyi mi? bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wifi lazım dersende bunu al
GIGABYTE B650 EAGLE AX ANAKART AM5 AMD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B650 EAGLE AX ANAKART AM5 AMD : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Aorus elite hangisi dediğin kral?kanka bazi arkadaslar cidden hicbir sey bilmeden yorum yapiyo. nebi akgun anakart alma rehberini izle. orda bu msi anakartlari anlatiyor. tuf b650 al 6bine ya da aorus elite az al 7 bine. tavsiyemce tuf
knka link atmissin zaten b650m aorus elite iste. ya onu al ya da asus tuf alAorus elite hangisi dediğin kral?