Çözüldü✓ Wireless kulaklık öneri

Kanka güncelde kullandığım kulaklık bu. Hyperx Cloud3 kablolu modelden ses performansından memnun olmadığım için bu modele geçiş yaptım hiç pişman değilim

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp gibi ağır bir kulaklık olduğu için tercih etmedim. Teknoloji mağazalarına gidip denemeni öneririm bu açıdan. Ses kalitesi açısından diğerleriyle nasıldır bilmiyorum ama beni tatmin ediyor ve aşırı rahat

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp gibi ağır bir kulaklık olduğu için tercih etmedim. Teknoloji mağazalarına gidip denemeni öneririm bu açıdan. Ses kalitesi açısından diğerleriyle nasıldır bilmiyorum ama beni tatmin ediyor ve aşırı rahat
Hocam steelseries kalitesi bir gerçek tabii ki. Ha bu arada ben kulaklığı zaten 3-4 saatten uzun süre aynı anda takılı kullanmadım daha uzun sürelerde belki ağırlık hissiyatını veriyor olabilir. Tamamen hissiyat odaklı gidiyorum bence öyle çok ağır bir kulaklık değil beni hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar ses kalitesi mükemmel seviyede denilebilir mic kalitesi orta seviye bence Hyperx çok daha iyi mic performansı konusunda o şüphesiz ama ben yayıncı değilim mic benim için en son parametrelerden birisi. Mağazalara gidip denenmesi konfor açısından bilgi verebilir kesinlikle

7.1 özelliği var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gördüğüm kadarıyla usb-c girişi gördüm bilgisayar için kutunun içinden dönüştürücü bir aparat çıkıyor mu yoksa almamız mı gerekiyor?

Rog delta s wireless 2 tavsiye edebilirim top tier bir üründür

Şimdi fiyatlarına baktım bütçemi biraz aşıyor

O kulaklığı aldım fakat 7.1 özelliği yok ve oyunlarda çok eksikliği oluyor kendi uygulamasında geliştirdiği bir sistem var 7.1 yerine o da sesleri bozuyor

butceni asiyor ama steelseries arctis nova pro bakabilirsin mükemmel kulaklıktır arkadşaımda vardı kullandım 1 hafta çok çok iyi
O kulaklığı aldım fakat 7.1 özelliği yok ve oyunlarda çok eksikliği oluyor kendi uygulamasında geliştirdiği bir sistem var 7.1 yerine o da sesleri bozuyor

Rog delta s wireless 2 tavsiye edebilirim top tier bir üründür

Kanka güncelde kullandığım kulaklık bu. Hyperx Cloud3 kablolu modelden ses performansından memnun olmadığım için bu modele geçiş yaptım hiç pişman değilim
7.1 özelliği var mı?

Gördüğüm kadarıyla usb-c girişi gördüm bilgisayar için kutunun içinden dönüştürücü bir aparat çıkıyor mu yoksa almamız mı gerekiyor?

Gaming gecesini bekleyim tam butcenize inecektir

Ben de bu yaz sıfırdan bir sitem kurdum ve kablosuz kulaklık arayışındaydım, 7.1 özelliğinin hayati bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçen hafta steelseries arctis nova 5 aldım. Normalde müzik dinlemek için soundcore life q30 kullanıyorum, bilgisayarda da işimi görüyordu ancak mikrofonu kullanmaya başladığımda gürültü engelleme özelliği kapandığı için ses kelitesi bozuluyor. Steelseries oyun odaklı bir kulaklık olmasına rağmen ses kalitesinde soundcore' u aratmıyor. Kulak pedlerinin deri yerine kumaş olması da bu sıcak havalarda inanılmaz derecede fark ettiriyor.

7.1 özelliği var mı?

evet içinden çıkıyor gaming gecesinde beyazı satılıyor ama beyaz ekosistem değilsen, beyaz alman üzer çünkü sararma yapıyor kulak ne de olsa. yine de fiyatı bi tık daha uygun. Alıcısı type c ama bir kablo çıkıyor type A(verici) type C(alıcı) şeklinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,523
Üyeler
183,297
Son üye
yunusyelgec
Geri