Hocam steelseries kalitesi bir gerçek tabii ki. Ha bu arada ben kulaklığı zaten 3-4 saatten uzun süre aynı anda takılı kullanmadım daha uzun sürelerde belki ağırlık hissiyatını veriyor olabilir. Tamamen hissiyat odaklı gidiyorum bence öyle çok ağır bir kulaklık değil beni hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar ses kalitesi mükemmel seviyede denilebilir mic kalitesi orta seviye bence Hyperx çok daha iyi mic performansı konusunda o şüphesiz ama ben yayıncı değilim mic benim için en son parametrelerden birisi. Mağazalara gidip denenmesi konfor açısından bilgi verebilir kesinliklehttps://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp gibi ağır bir kulaklık olduğu için tercih etmedim. Teknoloji mağazalarına gidip denemeni öneririm bu açıdan. Ses kalitesi açısından diğerleriyle nasıldır bilmiyorum ama beni tatmin ediyor ve aşırı rahat
Bütçe: 8000 TL
Oyun için wireless kulaklık öneri
O kulaklığı aldım fakat 7.1 özelliği yok ve oyunlarda çok eksikliği oluyor kendi uygulamasında geliştirdiği bir sistem var 7.1 yerine o da sesleri bozuyorbutceni asiyor ama steelseries arctis nova pro bakabilirsin mükemmel kulaklıktır arkadşaımda vardı kullandım 1 hafta çok çok iyi
Şimdi fiyatlarına baktım bütçemi biraz aşıyorRog delta s wireless 2 tavsiye edebilirim top tier bir üründür
7.1 özelliği var mı?Kanka güncelde kullandığım kulaklık bu. Hyperx Cloud3 kablolu modelden ses performansından memnun olmadığım için bu modele geçiş yaptım hiç pişman değilim![]()
Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 Max CA-9011296-EU Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gördüğüm kadarıyla usb-c girişi gördüm bilgisayar için kutunun içinden dönüştürücü bir aparat çıkıyor mu yoksa almamız mı gerekiyor?https://www.akakce.com/kulaklik/en-...blosuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,672063524.html ben güncel olarak bunu kullanıyorum 60 saat pil ömrü veriyor ve bilgisayar başında uzun zaman geçirdiğim için kafama da ağırlık yapmıyor. corsair hs80 önerilmiş ama ben çok kalıp gibi ağır bir kulaklık olduğu için tercih etmedim. Teknoloji mağazalarına gidip denemeni öneririm bu açıdan. Ses kalitesi açısından diğerleriyle nasıldır bilmiyorum ama beni tatmin ediyor ve aşırı rahat
evet içinden çıkıyor gaming gecesinde beyazı satılıyor ama beyaz ekosistem değilsen, beyaz alman üzer çünkü sararma yapıyor kulak ne de olsa. yine de fiyatı bi tık daha uygun. Alıcısı type c ama bir kablo çıkıyor type A(verici) type C(alıcı) şeklinde.O kulaklığı aldım fakat 7.1 özelliği yok ve oyunlarda çok eksikliği oluyor kendi uygulamasında geliştirdiği bir sistem var 7.1 yerine o da sesleri bozuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi fiyatlarına baktım bütçemi biraz aşıyor
7.1 özelliği var mı?
Gördüğüm kadarıyla usb-c girişi gördüm bilgisayar için kutunun içinden dönüştürücü bir aparat çıkıyor mu yoksa almamız mı gerekiyor?