Abi olmuyor kaç kere denedim olmuyor servise gitmeden nasıl çözücem bunuAnladım apu değil o işlemci, flashbiosla olması gerekiyor aslında çok ilginç geçmiş olsun.
Abi kaç kere denedim bunu 2 farklı usb 3-4 farklı sürümle denedim olmuyor hem ışık yanıyor sönüyor yazmaya devam etmiyorAlıntıyı görüntüle
Şunları yapmak zor olmasa gerek
O zaman geçmiş olsunAbi olmuyor kaç kere denedim olmuyor servise gitmeden nasıl çözücem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi kaç kere denedim bunu 2 farklı usb 3-4 farklı sürümle denedim olmuyor hem ışık yanıyor sönüyor yazmaya devam etmiyor
Abi izliycem ama bütün her şey bu recep baltaş yüzünden oldu adam eksik bilgi veriyor birdaha dinlemem bu adamıimkanın varsa bunu yapmaya çalış
Bios yazmayı beceremeyen adam kendi usbsini mi yapacak AGOPKKASGPOSGAKPOASGKOPGASimkanın varsa bunu yapmaya çalış
Keşke elektrik gitseydi gidip psu fişini kendisi çekmişboşa uğraşma güncellerken elektrik gitmiş o kartı anca servis kurtarır ben sana yazdım kaç kere.
Taktıktan sonra fişi çeken sensin hocam hata sende.Abi izliycem ama bütün her şey bu recep baltaş yüzünden oldu adam eksik bilgi veriyor birdaha dinlemem bu adamı
Abicim yazdında zor durumdayım diyorum deniyorum bende ne yapayımboşa uğraşma güncellerken elektrik gitmiş o kartı anca servis kurtarır ben sana yazdım kaç kere.
Hata benimTaktıktan sonra fişi çeken sensin hocam hata sende.
2 artı 2 dört diyorum bende neden anlamıyorsun git konuş babanla anlat durumu merak etme bir şey yapmaz en fazla bir iki söylenir olur o kadar.Abicim yazdında zor durumdayım diyorum deniyorum bende ne yapayım
o anakarta daha biosu yazamazsın videodaki gibi daha üst düzey ekipmanlar gerekAbicim yazdında zor durumdayım diyorum deniyorum bende ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hata benim
Yapamam abi işte o yüzden uğraşıyorum2 artı 2 dört diyorum bende neden anlamıyorsun git konuş babanla anlat durumu merak etme bir şey yapmaz en fazla bir iki söylenir olur o kadar.
Sen babanı ne zannediyon seni mi öldürecek ne bu korkun anlamadım kiYapamam abi işte o yüzden uğraşıyorum