MSI PRO X870-P WIFI AMD X870 SOKET AM5 DDR5 8200 Uyumlu kasa önerisi

Aga ben hiçbişey almadım şuan toplamaya çalışıyorum kafamda sipariş vericem bu akşam 5070 kesin ryzen 7 78003d alıcam bu da kesin anakartda kesin soğutucu ve kasa kaldı işte

Aga ben hiçbişey almadım şuan toplamaya çalışıyorum kafamda sipariş vericem bu akşam 5070 kesin ryzen 7 78003d alıcam bu da kesin anakartda kesin soğutucu ve kasa kaldı işte
Anakart pahalı sistemine gereksiz sen toplama yapacağın bütçeni söyle yardımcı olayım bu yüzden sordum

Anakart pahalı sistemine gereksiz sen toplama yapacağın bütçeni söyle yardımcı olayım bu yüzden sordum
@Ghostwan hocam rahat ol güzel bir öneri yapar arkadaş sana bende onun önerileri doğrultusunda aldım bazı parçaları kasa fan konusunda sadece beklemedeyim güzel indirim yakalarsam önerdiklerinden alcam :D gaming gecesini kaçırdım yoksa çook güzel kasa fan ve strimer kablo denk gelmişti önerisi sayesinde

kanka nolur toplasana ya allahın aşkına sabahtan beri kafa patlatıyorum biz b450mlerde kaldık yeni nesilleri hiç anlamıyorum

Bütçeni bu kadar zorlama 5070 yerine 9070 xt sistem al hem paran cebinden kalsın hem 5070ti ile denk yer yer daha iyi bir kartın olsun

Bütçeni bu kadar zorlama 5070 yerine 9070 xt sistem al hem paran cebinden kalsın hem 5070ti ile denk yer yer daha iyi bir kartın olsun
hocam uzun vadeli kullanmak istiyosak da ucuz markalardan alabilir miyiz 6 sene net götürmesi gerekiyo msi vanguard alabilir mi benim gibi kullanıcılar mesela yoksa gainward falan alalım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@shankar1 hangisi için evet hocam?

hocam uzun vadeli kullanmak istiyosak da ucuz markalardan alabilir miyiz 6 sene net götürmesi gerekiyo msi vanguard alabilir mi benim gibi kullanıcılar mesela yoksa gainward falan alalım mı
Ucuz marka diye bir şey yok toplama sistemde fiyatına göre alinan performansa bakacaksın msi iyi bir marka diye bir şey yok zaten

1754248831353.webp

1754248855569.webp

bu ikisinden hangisi mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye