Çözüldü✓ 5080li sistem nasıldır

En erken seneye kasım yada yaz sonu gibi alabilirim, seneye yazın tekrar bir bakarım duruma göre yenilerim sistemi teşekkürler. Bu arada psu nasıl bir şey olmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bekleyeceğimde alana kadar 6000 serisi gelirse fikrimi degisebilirim duruma göre. Ama ekran kartı rengi cok önemli değil biliyorum ama belki o konudan dolayı (renk) fikrimi değişebilirim
6000 serisi öyle kolay çıkmaz bu kartların daha da satması lazım xd onun haricinde renk önemli değil gibi ya siyah ya beyaz olacak

Oyun için ama beyaz, sistem evde bi ssd yada harddisk vardı 1tb onuda takacağım, psu bakıyorum, anakart hakkında hiç bir fikrim yok, işlemci hakkında hiçbir fikrim yok ve son olarak daha bir yıl var almama yeni birşeyler çıkarsa sistemi yenileyeceğim

6000 serisi öyle kolay çıkmaz bu kartların daha da satması lazım xd onun haricinde renk önemli değil gibi ya siyah ya beyaz olacak
Tamam renge cok bakmam o konuda ama bilmiyorum ama bence kasa vs beyaz olmalı

Oyun için ama beyaz, sistem evde bi ssd yada harddisk vardı 1tb onuda takacağım, psu bakıyorum, anakart hakkında hiç bir fikrim yok, işlemci hakkında hiçbir fikrim yok ve son olarak daha bir yıl var almama yeni birşeyler çıkarsa sistemi yenileyeceğim

kasa ve anakart beyaz olsa kafidir beyaz anakart olarak
zaman zaman 10 bin 11 bin oluyor

Tesekkurler

Bu Arada fiyatı en ucuzundan fln bulmadım İncehesap toplama sihirbazındaki fiyatlar bunlar yani tahminimce 5k fln iner fiyat

Tesekkurler

Bu Arada fiyatı en ucuzundan fln bulmadım İncehesap toplama sihirbazındaki fiyatlar bunlar yani tahminimce 5k fln iner fiyat
olabilir

Daha 1 yıl varsa niye şimdi bakıyon deli misin :D Sen etiketlersin beni alacağın zaman o zaman hallederiz 1 yılda o kadar değişir ki meta.

Silindi.

Son düzenleme:
İşlemciyi 9800x3d yapın, yapamıyorsanız 7800x3d yapın.
Rami 6000 mhz cl30 yapın, AMD sistemlerde 6000 mhz üzeri ram sorunları olabiliyor.
Güç kaynağını daha bilindik bir marka ile değiştirin.
ram önerisi varmı bu öneri ise pardon biraz bilmiomda

Silindi.

Son düzenleme:
İşlemciyi 9800x3d yapın, yapamıyorsanız 7800x3d yapın.
Rami 6000 mhz cl30 yapın, AMD sistemlerde 6000 mhz üzeri ram sorunları olabiliyor.
Güç kaynağını daha bilindik bir marka ile değiştirin.
Güç kaynagı bunu buldum GamePower AXG-850 14CM 850W Gold 80+ ATX 3.1 PCI-E 5.1 Power Supply

Beyaz olarak:
XPG AX5U6000C3016G-DCLARWH

Uygun fiyatlı:
Patriot PVV532G600C30K

Bir de Klevv marka var. Fiyatı uygun, markayı daha önce duymadım ama Gaming gen tr 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor. İyi diyorlar. Beyaz renk:
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Brilliant White Ram KD5AGUA80-60A300J
Tesekkurler patriot seçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri