shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,227
Sıvı soğutma ve işlemci anakart daha almadın sanırım senkanki ben ışık falan hayranı değilim f/p olsun yeter uzun ömürlü bişeyler
Sıvı soğutma ve işlemci anakart daha almadın sanırım senkanki ben ışık falan hayranı değilim f/p olsun yeter uzun ömürlü bişeyler
Anakart pahalı sistemine gereksiz sen toplama yapacağın bütçeni söyle yardımcı olayım bu yüzden sordumAga ben hiçbişey almadım şuan toplamaya çalışıyorum kafamda sipariş vericem bu akşam 5070 kesin ryzen 7 78003d alıcam bu da kesin anakartda kesin soğutucu ve kasa kaldı işte
@Ghostwan hocam rahat ol güzel bir öneri yapar arkadaş sana bende onun önerileri doğrultusunda aldım bazı parçaları kasa fan konusunda sadece beklemedeyim güzel indirim yakalarsam önerdiklerinden alcamAnakart pahalı sistemine gereksiz sen toplama yapacağın bütçeni söyle yardımcı olayım bu yüzden sordum
90 bin tl ye 5080 toplanır sen kafayı mı yedin 5070 ne90 bin tl olabilir hocam
hocam uzun vadeli kullanmak istiyosak da ucuz markalardan alabilir miyiz 6 sene net götürmesi gerekiyo msi vanguard alabilir mi benim gibi kullanıcılar mesela yoksa gainward falan alalım mıBütçeni bu kadar zorlama 5070 yerine 9070 xt sistem al hem paran cebinden kalsın hem 5070ti ile denk yer yer daha iyi bir kartın olsun
Ucuz marka diye bir şey yok toplama sistemde fiyatına göre alinan performansa bakacaksın msi iyi bir marka diye bir şey yok zatenhocam uzun vadeli kullanmak istiyosak da ucuz markalardan alabilir miyiz 6 sene net götürmesi gerekiyo msi vanguard alabilir mi benim gibi kullanıcılar mesela yoksa gainward falan alalım mı
kanka konu dağılmasın bea benim pc almam lazım bu gece