Reis 144hzdenmi gectin 300 hz nasıl fark varmi ghosting varmı isik sizmasi cokmu monitorde bende aldım hayırlı olsun bu aradareis elime ulaştı baya memnun kaldım paneline nasıl bakıyoruz tarif edersen onuda kontrol edeyim
Reis 144hzdenmi gectin 300 hz nasıl fark varmi ghosting varmı isik sizmasi cokmu monitorde bende aldım hayırlı olsun bu aradareis elime ulaştı baya memnun kaldım paneline nasıl bakıyoruz tarif edersen onuda kontrol edeyim
Yok 360 ım vardı zatem ggosting yok ısık sızması az bişey var nenim için dert değilReis 144hzdenmi gectin 300 hz nasıl fark varmi ghosting varmı isik sizmasi cokmu monitorde bende aldım hayırlı olsun bu arada![]()
Şuan dağıtıma cıktı gelişmelerden sonra durumu güncellerimReis 144hzdenmi gectin 300 hz nasıl fark varmi ghosting varmı isik sizmasi cokmu monitorde bende aldım hayırlı olsun bu arada![]()
Grok'a sorun, notebook cikislari igpu ve harici gpu, modeline gore degisir. Konu cok eski.Monitör geldi. İçinden DP kablosu çıktı ama ben bunu laptopumda kullanmak istiyorum. hertz kaybı olmadan bunu laptopumda nasıl kullanabilirim? hdmi to dp kablosu alırsam hertz kaybı yaşar mıyım? öneriniz nedir?
Işık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğimYok 360 ım vardı zatem ggosting yok ısık sızması az bişey var nenim için dert değil
Benim de dağıtımda 60hz den geçicem heyecanlıyım![]()
Işık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğimŞuan dağıtıma cıktı gelişmelerden sonra durumu güncellerim
Işık sızması çok az denilicek kadar var sol tarafta sadeceIşık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğim
Değişim yapmayı deneyeceğim bende fotoğraf taki şekilde çok fazla varIşık sızması çok az denilicek kadar var sol tarafta sadece
Bende rezalet durumda üstelik siyah ekranda yeni fark ettim bayağı bir ölü pixel var pazartesi geri gönderiyorum değişim istedimIşık sızması çok az denilicek kadar var sol tarafta sadece
Teknoloji şans işi iade edin bencede beya değişimBende rezalet durumda üstelik siyah ekranda yeni fark ettim bayağı bir ölü pixel var pazartesi geri gönderiyorum değişim istedim