❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

Reis 144hzdenmi gectin 300 hz nasıl fark varmi ghosting varmı isik sizmasi cokmu monitorde bende aldım hayırlı olsun bu arada 🥰
Yok 360 ım vardı zatem ggosting yok ısık sızması az bişey var nenim için dert değil

Monitör geldi. İçinden DP kablosu çıktı ama ben bunu laptopumda kullanmak istiyorum. hertz kaybı olmadan bunu laptopumda nasıl kullanabilirim? hdmi to dp kablosu alırsam hertz kaybı yaşar mıyım? öneriniz nedir?

Monitör geldi. İçinden DP kablosu çıktı ama ben bunu laptopumda kullanmak istiyorum. hertz kaybı olmadan bunu laptopumda nasıl kullanabilirim? hdmi to dp kablosu alırsam hertz kaybı yaşar mıyım? öneriniz nedir?
Grok'a sorun, notebook cikislari igpu ve harici gpu, modeline gore degisir. Konu cok eski.

Monitör bu gün geldi toplasan 2 3 adet ölü pixel var bu sorun değil ancak sağ üstte ve alt kısımlarda bayağı bir ışık hüzmesi var sizce iade etmeliyim değişim yaparlarmı

Ekler

• 1000054399.webp
    1000054399.webp
    194.9 KB · Hit: 163
Yok 360 ım vardı zatem ggosting yok ısık sızması az bişey var nenim için dert değil
Işık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de dağıtımda 60hz den geçicem heyecanlıyım😁
Şuan dağıtıma cıktı gelişmelerden sonra durumu güncellerim
Işık sızması var mı sizin ürünlerde test edip dönüş yaparsanız çok sevinimr değişim yapmayı deneyeceğim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Işık sızması çok az denilicek kadar var sol tarafta sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,715
Üyeler
184,206
Son üye
AydınBeyy
Geri