İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,345
Bu arada yarın 11 de Hepsiburada da bilgisayar parçalarında sepette %5 indirim kampanyası var bu monitör indirime girebilir.
Hocam, sizden bir mesaj önce arkadaş panel bilgisi atmış sanırım. Nasıl sizce alınabilir mi?Bu arada yarın 11 de Hepsiburada da bilgisayar parçalarında sepette %5 indirim kampanyası var bu monitör indirime girebilir.
Panel bilgisi değil panele bakma programı o.Hocam, sizden bir mesaj önce arkadaş panel bilgisi atmış sanırım. Nasıl sizce alınabilir mi?
Ürün gelsin paneline bakacağım sırf merakımdan ve fiyatından dolayı aldım güzel cıkarsada kullanırımPanel bilgisi değil panele bakma programı o.
Spariş verdim 2 3 güne elimde olur sevris kısmından paneline bakacağım zaten 14 gün koşulsuz iade hakkım var ürünü bozmadığım sürece aşırı bir ısınma varsa kesnilikle ileri vadede sorun cıkartır yeşil panel cizgisi gibi vs vs
Gözle görülür ghosting yok fakat kronik bir sorunu olup olmadığını bilmiyoruz, panel bilgisi yok ve monitör yeni çıktı. 1.5-2 yıl sonra falan öğreniriz anca.Fps oyunları oynuyorum değer mi alamaya ? kronik vesaire problemi var mı tepkimeden tutunda diğer sıkıntılar falan filan ? Ghosting vesaire
Rampagenin servis desteği o kadar iyi mi? Ben servis desteği yüzünden sırf herşeyi Asus almaya karar vermiştimValla garantisi biten kulaklıgımı ücretsiz tamir edip ücretsiz kargo ile bana yollamışlardı simdi ben bu adamları ölümüne savunsam fanboyları mı olacam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4999 Türk Lirası' na bu monitör bedavadır.